Állítólag feltörték a Ubisoft új DRM-ét, a kiadó cáfol

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 4.
  • Pletyka
Link másolása
A kalózoknak egy nap nem kellett ahhoz, hogy megkerüljék a Ubisoft új, állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszerét, igaz, a kiadó ezt nem ismerte el.
A kalózoknak egy nap nem kellett ahhoz, hogy megkerüljék a Ubisoft új, állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszerét, igaz, a kiadó ezt nem ismerte el.

A francia cég hetek óta népszerűsíti új, kalózellenes védelmét, melynek lényege, hogy PC-s játékaik csak akkor hajlandóak elindulni és futni, ha a játékos számítógépe folyamatosan kapcsolatban van a Ubisoft szervereivel. Amint megszakad az összeköttetés, a játék leáll.

Sokan hittek benne, hogy a kiadónak sikerült egy olyan rendszerrel előállnia, amely visszafogja a kalózkodást, azonban mint utóbb kiderült, a crackerek nem egészen egy nap alatt feltörték az új védelmet, s a felhasználónak állítólag nem is kell sokat bajlódnia, ha maga is működésre akarja bírni a letöltött játékokat.

Az új rendszer a Silent Hunter 5, az Assassin's Creed II, a Splinter Cell: Conviction és a The Settlers 7 játékokat védi, a Ubisoft pedig azt állítja, hogy nem is rosszul, ugyanis aki letölti őket, nem a végleges, kész programhoz fér majd hozzá - igaz, azt nem árulta el, hogy mi hiányzik a feltört verziókból. A játék hivatalos oldaláról egyébként már letölthető a még meg sem jelent Assassin's Creed II (ma lesz a nyitóbuli!) első javítása, ami lehetővé teszi, hogy onnan folytassuk a játékot, ahol az internetes kapcsolat esetleges megszakadása előtt abbahagytuk - az eredeti elképzelés szerint egészen az utolsó checkpointig dobott volna minket vissza a program.

49.
49.
budai612
:-) Eznagyon komoly hogy az ubisoft lezárja a játékokat és még is akadnek olyan emberek akik feltörik.:-)
48.
48.
elite_hun
Gondoltam ide is beírom megerősítésképpen mert ma kipróbáltam.

A DRM nincs feltörve. Ha a tutorial-t megcsinálja az ember akkor nem enged utána missziót felvenni,ha pedig átugorjuk a tutorial-t akkor egy misszió elvégzése után nem ad új missziót.

Persze mindenféle mentett állás kavirnyálással lehet AC-zni de kínszenvedés,szóval ennyit a feltörésről.
43.
43.
Extol
Offline játékot védeni online módon felettébb furcsa. Szerintem tökéletes védelem nem is lesz sosem, hacsak nem havidíjas online MMOról van szó. Ott nincs mese vagy perkálsz és játsszol vagy mész tört szeróra bohóckodni
42.
42.
Gubi
Anno talán a Windows Vista, vagy a 7-es verzióra mondták azt hogy törhetetlen a védelme, feltörték :)

Régebben a StarForce védelemmel voltak gondok, azt is feltörték - annál a védelemnél 100%-ig igaz hogy a jogtiszta szoftvert használok sokkal többet szívnak mint akik letöltötték :D

Jönni fog ez a hülyeség most a Windows 7-hez egy frissítésként, hogy kiszűrjék a tört oprendszereket. Na vajon ezzel mi lesz? ;)



Jó sok törhetetlen védelmet hoztak már létre, csak az a gáz, hogy már mindhez van crack XD Mikor jön a kövi? :P
41.
41.
kukac450
#39: ajánlom is nekik...pl én AC rajongó vagyok! :P :S
40.
40.
kukac450
szerintem szánalmas...hú ez az új DRM megvédi a játékokat a kalózkodástól..soha za életbe nem törik fel...persze hogy cáfolják, mert ez SZÁNALMAS! A hírnevüket a földig rombolja...a hihetetlen védelmi rendszer pár óra latt mehet a *****ba...
39.
39.
hauer
Háháhá! Furcsa baleset lett volna, ha nem törik fel nemegészen egy nap alatt. Hajrá Ubisoft! Csak arra nem gondolt még a kiadók közül senki, hogyha nem árasztanák el a játékpiacot az értéktelen xar tucattermékek (nem az Assasis Creed), ha nem kéne tízezreket fizetni egy igényes játékért és ha nem lenne tökingyenes és mindenki számára elérhető egy hektárnyi torrent szerver amit még reklámoznak is, akkor talán vásárolnának is a felhasználók.
38.
38.
SyriusCS
Nem lenne drága a játék, ha a feleár nem a drm kifejlesztése lenne ^^
37.
37.
OldM4n
Nem tudom mire számítottak. De komolyan! A (z egyébként sz@r) GTA4 űberfejlett-gigamega másolás ellenije EGY nap előnyt adott a Rockstar-nak... (és ezen a napon adták el a tetű szoftverük nagy részét egyébként) Ez egy ilyen játék! Amit az egyik programozó megír, azt egy másik feltöri.
35.
35.
bledzer
ha nem is törték fel akkor majd feltörik az biztos szerintem razor és reloaded már töri az agyat a megoldáson
34.
34.
CJgabor
#32: akar a fene kötekedni de ebből a felének nincs is gépe, vagy alapból nem viszi a gépe a játékot, amihez kell net :D és lássuk be ez csak a jobb játékoknál van így. úgy értem a nagyobb gépigényűeknél :D
33.
33.
CJgabor
#24: sztem írd be h Razor1911 és többet ki dob :D bevallom pár gammát már le torrenteztem, de csak kipróbálom őket, hogy érdemes e megvenni. így vok a BFBC2vel és így voltam a MW2vel is ^^
32.
32.
CJgabor
#17: ha sokat warezolsz-torrentezel, akkor megismered :D
31.
31.
Maxxer
minőség,minőség,minőség , hosszú játékidő , többszöri végigjátszási faktor. Ennyi kellene csak + , jó ha az induló ár 7-8k között van.

Gyűjői lehet több ,részemről ennyi . Ubisoftos játékom nincs, ezekútán sem lesz amig ilyen barmok..
30.
30.
Mathia$
#4: olvassál gyakrabban. ps3 feltörés meg mindenkire tartozik.



#32: ez is csak annak köszönhető hogy az emberiség 3/4-t Kína India és más most fejlődő és fejletlen országok teszik ki :)
29.
29.
Hablaty
#27 nem akarok kötkedni de az emberiség 3/4-ének nincs internethozzáférése
28.
28.
SLi
#28: nemár h 17 éves létedre még ezzel fegyelmeznek :D
27.
27.
Barnez
Annyit a DRM-ről, hogy kb. már a neten van egy működő crack az Assassin's Creed II-höz... Az Ubisoft most egy nagy pofont adott a kakinak. :S Nem a törésen függ, hogy mennyire warezolnak, hanem az ÁRAKON!
24.
24.
elite_hun
#27: Nem azért de manapság már szinte mindenkinek van nete
21.
21.
reaper.1911
Hol nézted meg Razor-t? Engem is érdekelne
20.
20.
Rage
A CnC4 nem vmi hasonlót használ, h kötelező az internet kapcsolat? XD
18.
18.
fabre
#21: no ja énis ettol félek !!!
17.
17.
elite_hun
#20: Csak nehogy az legyen a következmény hogy PC-re nem adnak ki több játékot :S
16.
16.
giga321
Erre csak azt tudom mondani hogy. Szánalmas. Ugyan ez volt az első AC-énél amikor nem engedett jeruzsálembe. Azt utána azt is feltörték. Ubisoft meg hogy mondta hogy ezt nem ezt nem lehet feltörni azt ne itt a példa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...