Nintendo: mindenki Mario-filmet akar csinálni

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 25.
  • Érdekesség
Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének elnöke szerint folyamatosan kapják a megkereséseket a cég játékainak megfilmesítése kapcsán.
Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének elnöke szerint folyamatosan kapják a megkereséseket a cég játékainak megfilmesítése kapcsán.Fils-Aime szerint a legtöbb megkeresés után általában csupán megköszönik az érdeklődést, és csak kevés filmessel kezdenek komolyabb tárgyalásokba. Mint elmondta, a Nintendo olyan szenvedéllyel törődik a címeivel, mintha azok a gyermekei lennének, s csak nagyon ritkán lát rá lehetőséget, hogy azok más formában is bemutatkozzanak a nagyközönség előtt.

Tulajdonképpen ez a hozzáállás szimpatikus, de nem árt tudni, hogy a nagy óvatosság mögött valószínűleg a legendásan bénára sikerült és hatalmasat bukott Super Mario Bros. film áll. Az 1993-as moziban Bob Hoskins Mariót, John Leguizamo Luigit, míg Dennis Hooper Bowsert alakította. A Super Mario Bros. adaptációja jelenleg 3.8 ponton áll az IMDb-n, s 11 százalékon a Rotten Tomatoes oldalán.
5.
5.
zola2000
4: volt marios rajzfilm is
4.
4.
brolin10
Egy animációs film lehet jó lenne. :D
3.
3.
iNKARNATE
Én nem szeretnék mario filmet csinálni :(
2.
2.
Neptunusz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...