Demon's Souls - megvan az európai dátum is

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Gyorsabban ment, mint gondoltuk volna: tegnap még arról írtunk, hogy valószínűleg Európába jön a Demon's Souls, mára pedig kiderült a pontos érkezési dátum is.
Gyorsabban ment, mint gondoltuk volna: tegnap még arról írtunk, hogy valószínűleg Európába jön a Demon's Souls, mára pedig kiderült a pontos érkezési dátum is.


A PlayStation 3-exkluzív játék június 25-én fogja bevenni az európai játéküzletek polcait, a hosszú várakozásért cserébe pedig egy limitált kiadással kedveskedik a Namco a rajongóknak. A Black Phantom Edition a kiváló játék mellett tartalmazni fogja a teljes soundtracket egy külön lemezen, jár majd hozzá egy képeskönyv és egy teljesen új útmutató is. A Namco Bandai állítólag most nagyon boldog, hogy végre itt is megjelenik a játék, mert állításuk szerint a Demon's Souls pontosan azt a minőséget képviseli, amit a jövőben nyújtani szeretnének. Persze ez jó marketingduma, azért nem árt tudni, hogy a Demon's Souls tényleg jól sikerült.

8.
8.
lebron james
És lesz majd teszt is mert jó lenne
7.
7.
HomoLudens
#6: Igen nagyon HC- büntet rendesen a játék, de ez jót tesz a hangulatnak és az izgalomnak. Ha gyorsan felhúzza magát valaki a gameken akkor neki nagyon nem ajánlott, de viszont ha szereti a kihívást és a kicsit sötétebb jól összerakott világot akkor csak ajánlani tudom. Nem csak oda állsz és katt katt , minden ellenfél ellen meg kell tanulni küzdeni, mindnek megvan a gyengéje. minden fegyvernek stílusa van.



Multi része kicsit tényleg kiforratlan, de viszont nagyon ötletes. Második részben biztos szépítgetik és akkor nagyot üt majd.
6.
6.
koffein
túl hardcore a cucc és a multi része az nincs rendesen kidolgozva. Hang chattel haverokkal sokkal nagyobb buli lenne. Meg lehet oldani skypeal a kommunikációt de túl macerás
5.
5.
IceColdKillah
Amiket eddig hallottam, nekem nagyon tetszik a játék.
4.
4.
SilentHun
Navégre.:) Már idejevolt.Várom..
3.
3.
MadDragon
Kiadhatnák a kibővített Tales of Vesperia-t is.
2.
2.
HomoLudens
#1: Ár-ról nemtudok, én amcsit vettem 11e ért, de nagyon megérős az egyik legjobb RPG amit valaha játszóttam. Nagyon hangulatos, izgalmas de tényleg nehéz.
1.
1.
Beau
Baszki lehet hogy megszerzem.Az árról lehet már valamit tudni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...