Bad Company 2 - bizonytalan a PC-s co-op mód

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts és a DICE tegnap jelentette be, hogy a Battlefield: Bad Company 2 kooperatív módot fog kapni, azonban a PC-sek kimaradhatnak a buliból.
Az Electronic Arts és a DICE tegnap jelentette be, hogy a Battlefield: Bad Company 2 kooperatív módot fog kapni, azonban a PC-sek kimaradhatnak a buliból.



Az Onslaught módban nem az egyjátékos kampányt játszhatjuk újra immár négyen, hanem négy multiplayer pályát (Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes, Nelson Bay) fognak átalakítani a kooperatív játékra. A cél a hullámokban érkező ellenség visszaverése lesz, pályától függő egyéni célokkal megbolondítva mindezt. Bár a pályák már ismertek, a DICE grafikai frissítéseket is ígért.

Az új játékmódot eddig kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelentették be, PC-s verziót pedig egyelőre nem terveznek a készítők, de még semmi nincs kizárva. A döntést a dedikált szerverekkel indokolták, ugyanis ha a szervereket Onslaught módba állítanák át, azzal a jelenlegi szerverenkénti 32 játékosból 28-at kizárnának, ami könnyen felháborodást válthatna ki az online közösség körében. A DICE vizsgálja a lehetőségeiket.
8.
8.
mrbrain30
Ez az egész szerver rendszer miatt van, ha én vagy te csinálhatnál szervert, nem lennének ilyen problémák. Jaj a régi szép idők mikor tudtunk lanozni. Ma már ez lehetetlen, mert pl az RTS-esek mind neten mennek, még a single is, és nem az a baj hogy nincsen lan, de hogy még a netes játékot is megvágják ilyen rendesen... ahogy #3 mondta, szar dolog manapság PC-snek lenni...
7.
7.
Teuton
#3: Nem mi akartuk így, a kiadók basszák el nekünk...
6.
6.
gogolbordello2
ez ingyenes lesz VIP kóddal?
5.
5.
zoli12i
egyik legjobb game ! :-D
4.
4.
pjoco
Jó hogy nem zombik jönnek tömegekben! :D Mondjuk nekem tetszene nagy zombis vagyok! Left4Dead, Killing Floor és World At War zombie mod forever! :D
3.
3.
Raam989
Szar dolog manapság PC-snek lenni...
1.
1.
simon 555
uj pályák nem fognak jonni?

met szép és jo,hogy kiadják a meglévo pályákat más játékmodokban de új teljesen új pályákat is adhatnának ki:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...