Már az E3-on bemutatkozhat a fizetős PSN

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 18.
  • Pletyka
Link másolása
A hírek szerint valóban fizetős szolgáltatásokkal jelentkezik hamarosan a PlayStation Network, de természetesen a multiért továbbra sem kell fizetni.
A hírek szerint valóban fizetős szolgáltatásokkal jelentkezik hamarosan a PlayStation Network, de természetesen a multiért továbbra sem kell fizetni.

A VG247 értesülései szerint a korábbi pletykáknak megfelelően valóban fizetős szolgáltatást akar bevezetni a Sony a PlayStation Networkön, ennek a bejelentése pedig az idei E3-on várható. A meg nem nevezett, de - nyilván - megbízható forrás elmondta, hogy az évi előfizetés kevesebb lehet, mint 50 font, ezért pedig egy rakás extra fícsör és letöltés jár majd: a konkrét példa úgy szól, hogy az előfizetők havonta 2-4 PlayStation Network játékot ingyen szedhetnének le, ami tulajdonképpen jól hangzik, mert egy ilyen játék általában 6-9 fontba szokott kerülni.

Természetesen fizetni nem lesz kötelező, és állítólag a most elérhető lehetőségekért (így például az ingyenes multiért) sem kérnek majd pénzt a továbbiakban. A forrás azt is megerősítette, hogy a régóta várt hangcsevegés is díjmentes lesz - ez utóbbi állítása szerint 100 százalékig biztos információ.
28.
28.
Horvi14
na azér, már megijedtem h fizetni kell majd a multiér...
27.
27.
hakydakillah
Jókára értettem...



Amúgy küldtem be hírt, nézd meg... Már kezdenek megbolondulni a cégek...
26.
26.
Tyebeca
Hát hétvégéig még párszor meggondolom magam mert valahogy nagyon bemelegedett a szöveged és én tudod a lányokat szeretem.



Amúgy meg miért is lenne nekem nagy a pofám?
25.
25.
hakydakillah
25. már megint a nagy a pofád cuncikám :-) Mikor is jöttél el legutoljára hozzánk???? Én még az anyádra is rányítottam nálatok :-) Látom milyen jó barátod vagyok? :-)

Te meg nem bírsz eldöcögni hozzánk... Csak igérgetsz... Összetörted a szivem :-)
24.
24.
Tyebeca
#24: Ez van, viszont semmi sem kötelező

#23: Talán nem ártott volna bedugni a "LAN" konnektorba valamit, lehet hogy úgy nem érezted volna magad elzárva a világtól :-D

Amúgy meg akikről te beszélsz úgy hívják őket: Virtuális barátok. Na basszus azok nem mennek el hozzád hétvégén részegeskedni. Viszont én igen és nem is vagyok az istenített LIVE-odon. Ezt kapd ki.
23.
23.
hakydakillah
22. engem megfogott az, hogy játszás során új embereket ismerek meg, akikkel aztán tartjuk a kapcsolatot olyan szinten, hogy találkozókat beszélünk meg. A PS3-om elzárt a világtól :-)

Kiváncsian várom az új hullámot, remélem jön pár jó kis game:-)



Jókára meg már ideje lenne, ha eljönnél
22.
22.
Tyebeca
22. Tudod nekem nem hiányzik az hogy akárki megtaláljon és felvegyen a barát listájára. Nekem bőven elég azokat felvennem akiket tényleg ismerek. És akiket valóban ismerek azokat meg is találtam mind egy szálig. De hát kinek a pap, kinek a paplak :-D

Az exkluzív játékokról meg csak annyit hogy már elhúztak most, akkor mi lesz ha megjön majd a következő hullám. A multiplatform játékok közül elég kevés amely igazán magával ragad (max a Guitar Hero). Nekem a játékoknál a minőség a lényeg, nem a mennyiség.

Jókára meg majd akkor megyek ha egy hétig esni fog :-) Szal lehet hogy hétvégén, de még nem tuti !!!
21.
21.
hakydakillah
19. Jössz te még még Jókára cicus :-)))) A ribancozásért még kapsz. :-) Apropó mikor is jössz? A network-on csak az a baj, h nem tudok mozogni, haverokat keresni, csak konkrét neveket vehetek fel. Live-on megnézhetem a haverom barát listáját, hátha találok vlmi közös ismerőst, a játékok során kitűnően működik a privát és a party hang chat, a video chat detto. Könnyű játékosokat bevenni a játékba és a chatba egyaránt. És amivel a legjobban jártam - hiába erősebb a PS3, még nem tudott igazán elhúzni az Xbox-tól, max. pár exkluzív játékkal, boxon viszont a warez végett az eredeti játékok fele annyiba kerülnek, mint PS3-on. Amennyit a játékokon megspórolok, nekem abból bőven futja egy Gold előfizetésre :-)



20.
20.
Tyebeca
Ja és személy szerint inkább azt tanácsolnám a Sony-nak hogy törődjenek inkább már az NTFS fájlrendszer kezelésével és a multi-codec beépítésével. Garantáltan még több PS3 fogyna. Sokakat nem csak a játék meg az online fícsörök érdekelnek.
19.
19.
Tyebeca
10. HAKYDABITCHA: Mem a kimutatás a lényeg. Te tejelsz a multiért mint a köles. Nekünk viszont nem kell. És eddig ahányszor multizni akartam mindig tökéletesen működött a PSN. Szal engem nem győztél meg. De te ezt úgyis tudod :-D Te kis XBOY
18.
18.
Sir-Vival
Tehát akkor miről is van nagyba' szó? Mert még mindig nem értem miért lenne nekem előnyös ez a fizetősdi... 2-4 PSN játék baromi jól hangzik, csak ugye nem Te válogathatod meg.

Talán ebben benne lesz a First play - ami ugye EU Quore akar lenni, ha jól sejtem.



De még mindig nem látok olyan NAGY fícsört, amiért a pénzemet adnám. Na mondok egy példát: kifizeted ezt a zsét, és játszhatsz az FF14-gyel! EEEz komoly lenne, erre azt mondanám, hogy fizetek!
17.
17.
Mathia$
#10: én azt olvastam múltkor egy Sony kijelentésben hogy egyre jobban zárkóznak fel :) persze az hatalmas lemaradás a PSN részéről hogy nincs chat.

Bár a boxról én meg a böngészést hiányolom nagyon :(



#15: úgyis meg lehet oldani hogy csak a Goldért fizetsz, sőt úgyis hogy egyikért sem :D
16.
16.
Krekk
Nem tudom miért megy a vita, hogy melyik jobb a PSN vagy a Live. A Marketplace és a Store között nem látok különbséget. A játékok multija ugyanolyan (alapjában véve, azt ne nézzük, hogy hol vannak többen, hol több a vérpisti, a cheater, hacker stb). Szerintem ez utóbbi két szempont a fő dolog és én csak ezeket használom. Éppen ezért nem látok különbésget a két rendszer között. (hozzáteszem Live-om egy hónapig volt) . Szerintem mindkettő jó, számomra a különbség csak annyi, hogy az egyik ingyen van a másik meg egy teljes játék ára egy évre (bár leosztva túlélhető összeg)
15.
15.
Mortician
#14: Igen, de Live esetében fizetsz a játékért, a Gold előfizetésért és az internetért egyaránt.
14.
14.
Raszti
12: pc-n is fizetsz az internetért.
13.
13.
batyo85
Üdv mindenkinek!

Azért az xbox live-ot össze se lehet hasonlítani a psn-el.

A Psn egy fapados alap szolgáltatás. Persze valszeg igy hogy lehet majd fizetni extrákért biztos fasza lessz.
12.
12.
Sundesz
Nekem csak az nem tetszik a LIVE-ban, hogy azt adják pénzért, amiért már egyszer fizettem. Márpedig ha megveszek eredetiben egy játékot, akkor elvárom, hogy akkor multizhassak vele, amikor csak akarok plusz költségek nélkül. Ez így volt és van PC-n és PS3-on is. Persze ha komolyabban érdekelne a multi és nem csak havi átlag 1 órát játszanék neten, akkor lehet kifizetném azt az évi 10e Ft-ot.
11.
11.
klemid
#10: Számtalan haverom van PSN-en akinek volt vagy van még Xboxa, nekik más a véleményük. Egyedül a Chat hiányzik ami már nincs messze.
10.
10.
hakydakillah
9. hát igen, azóta már az Xbox még jobban elhúzott, már ami a LIVE-ot illeti. :-) A sony az értelmetlen Home helyett inkább a Network-re figyelhetne jobban oda.



Na de a te specialitásod a kötekedés, és a koromhoz képest nem fogok tinédzserekkel kötekedni. Nekem ez jön be, neked az. Nézz pár kimutatást, aztán meglátod melyikünk szava a hitelesebb...



Kössz

9.
9.
klemid
#6: Igen 2 éve még így volt.
7.
7.
Exinor
#4: Ha a Home-t úgy ahogy van kidobnák a kukába az sem érdekelne. Letöltöttem megnéztem, de inkább Sims-ezek meg youtube-n nézek trailereket, értelmét nem látom.
6.
6.
hakydakillah
5. csak egy faszán működő online rendszert, amit az egész világ elismer... Igazad van, semmit se kapok...



Jöhetnek a fanboy-ok, de LIVE messze veri a PSN-t. Nekem mindkettő gépem megvan, és inkább fizetek LIVE-ért, mert megéri.
5.
5.
klemid
#3: Végülis a Live még mindíg jobb mert ott legalább semmit sem kapsz... Igaz?
3.
3.
hakydakillah
Nem kötekedni szeretnék, de talán rosszul értetted meg az angol szöveget:



minden hónapban lesz 4 játék, melyek közül választhatsz 1et, amit megkapsz ingyen.



Ha én választhatnék minden hónapban bármely játék közül 1et, az érdekes lenne. De szerintem így elég gyakran lesz az, hogy 4vacak játék közül kell majd választani. Engem személy szerint ezzel nem fogott meg a Sony
3.
3.
ultradani
a home is fizetős lesz mert akkor elmehetnek a ... anyjukba!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...