Hivatalos: PC-re is jön a Fable harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 21.
  • Bejelentés
Most már mindenki örülhet: az is, aki reménykedett, és az is, aki unta a sok panaszkodást - a Lionhead hivatalosan is megerősítette, hogy lesz PC-s Fable III!
Most már mindenki örülhet: az is, aki reménykedett, és az is, aki unta a sok panaszkodást - a Lionhead hivatalosan is megerősítette, hogy lesz PC-s Fable III!

A Fable II kimaradt a PC-seknek, sok pletykát hallottunk viszont arról, hogy a Microsoft a harmadik rész számítógépes verzióját mégis elkészítteti. A Lionhead most hivatalosan is megerősítette: lesz PC-re is Fable III, ezt akár a Games for Windows Games on Demand rendszerén keresztül is le lehet majd tölteni, sőt ha minden igaz, késés sem lesz.

Amiből viszont a PC-sek kimaradnak, az a Limited Collector's Edition lesz, amit szintén ma jelentettek be a készítők: a drágább, gyűjtőknek szánt kiadásban egy új küldetés, egy exkluzív helyszín, egy új kutyafajta és egy ráadás öltözet is helyet kapott, az ingame extrákat pedig egy Fable III-as kártyacsomaggal és díszes pénzérmével toldották meg. A pontos megjelenési dátum még nem ismert, egyelőre az év végét emlegetik, mint lehetséges időpont.

Frissítés: Történt egy kis félreértés: a gyűjtői változat játékmenetbeli extrái a PC-s verzió mellé is ajándékba járnak, teljesen ingyen. Köszi bitbandita!

32.
givi6
én box-os vok, és egy kicsit lehangol, megvolt 2 de..

nekem nem annyira nagy siker volt, nem gond hogy lesz pc-re..

persze ez szomrú!! a pc egy dolog de ps3 -ra a *******-életbe nem lesz meg... őszintén sajnálom :C

30.
_Tappancs_
#24: Csak a gyűjtői változatt volt magyar?
29.
Raziel 88
Végre valami jó döntést is hoztak. Csak egy baj még mindig van: olyan messze van még az év vége, de nem baj minél tovább dolgoznak rajta annál tökéletesebb lesz. Szerintem minden PC-s aki lemaradt a kettőről ezt várja.Amint megjelenik megyek és megveszem, mert az első rész egyedül szomorkodik a polcomon. :D
28.
adriano28
végre egy qrva jó hír, én oriási rajongója vagyok a fablénak a lost chapters-t is vagy 10 szer biztos végig toltam

nagyon várom már ezt is !!!
27.
gorgo2
Én nem sajnálom tőlük.nincs mindenkinek konzolja elég baj sok Pc nek hogy az Ea nem csinálja a sport játékjait(madden).a haverom tiszta frászba van így is,hogy hogyan néz ki a Madden ő meg nem tud játszani vele.
26.
pepsus
figyelitek hogy pattog a 20as versenyzö :DHaverom megfog bolondulni amint megtudja :) Mar csak enne az igaz hogy lehessen pc es x között tolni közösen liveon. (nem 20as versenyzö nem az en talalmanyom hanem pletykak szerint kerestek programozot hozza)
25.
bitbandita
Pontosítani kellene a hírt, ugyanis a a PC-sek - a kártyacsomag és a pénzérme kivételével - nem maradnak ki a CE ingame (új küldetés, egy exkluzív helyszín, egy új kutyafajta és egy ráadás öltözet) extráiból!!! Sőt annyira nem, hogy a pc-s verzió alapból fogja tartalmazni (gyengébbek kedvéért: ingyen) ezeket, és nem kell 80dodót leperkálni érte mint a boxosoknak... :P
24.
bitbandita
#20: inkább az a hihetetlen (ahogy a hsz-ed példáza), hogy van olyan, aki azt hiszi, hogy egy ennyire innovatív és sokoldalú technológiát csak játékokhoz lehet felhasználni. a Natalt pc-n 100xosan ki lehet majd használni a box-hoz képest... és amúgy elég régi hír, hogy lesz pc-re is.
23.
viktorvizi
#10: Hát nekem megvan az egy azt 5. végigtolásra sem untam pc-n de a 2 egyszerűen a 3. végigtolásnál majdhogynem belealudtam .

DE reménykedem hogy a gyűjtői változat is kap egy szép jól fordított magyar változatot.
22.
galbalazs87
#20: szerintem boxon is magyar nyelvű lesz, a második része is tartalmazza anyanyelvünket. :D
21.
zola2000
#20: például innenhttp://itcafe.hu/hir/project_natal_pc_kre_is.html


nem csodálkoznék hogy a fő ok hogy a fable3 lesz pcre az, hogy egy erős játék kell a pcs natal mellé...
20.
ZERO88
#19: Pc-s natal???? Ezt meg honnan veted??? Ez a te találmányod vagy mi? Szerintem meg nem lesz bent olyan amit nem tudnának megoldni irányítóval vagy billentyűzettel! Ha boxon nem lesz magyar akkor meg veszem Pc-re mer ott úgy is lesz hozzá magyar nyelv:D
19.
zola2000
#10: "beharangozták, hogy Natal a szerves része lesz, így mégegy élvezeti faktort kihúzhatunk"Asszem pcre is lehet majd venni NATALt, tehát ugyanúgy lehet natallal is tolni a pcs fable3mat (sőt gondolom pont ezért jön pcre is a fable3, mert meg kellett támogatni a pcs natalt egy jó játékkal.Mellesleg a fable2 jó játék volt meg minden, csak a (sajnos) szokásos túl rövid és túl könnyű!!!
18.
LiMiT
Über király sirály! :D Végreeee! Az első rész óta akarok egy Fable-t, és fájt is a szívem hogy a kettő kimaradt, de most itt a három úgyhogy huhúú :D
15.
Maxxer
Nembaj hogy kiadják temessük csak tovább a pc piacot,mert hát ők úgye megmondták ,hogy pc.-re felsleges fejleszteni...NEMÉRTEM ezeket a BARMOKAT,
14.
pjoco
Mindehol ezt a nick nevet használom szóval nem kizárt!
13.
jasminepdm
pjo te nem a beloados pjo vagy? xd
12.
pjoco
Kezd röhejes lenni ez a kiadom nem adom mizéria!

Szinte minden játékból kimaradnak részek és csak az szív akinek PC van!

Úgye anno Call of Duty 3, Bad Company vagy Gears Of War 2 meg még lehetne sorolni a neveket! Ez mekkora hülyeség!
10.
Antihero
Ez már megint mi? nem mondom, minden vágyam teljesült, hogy végre újra fable lesz pc-n(remélem ez is magyar verziót), dehát kimaradt egy rész. méghozzá az, amit az abszolút játéknak mondanak. szinte biztos, hogy azt nem tudja felül múlni. plusz, beharangozták, hogy Natal a szerves része lesz, így mégegy élvezeti faktort kihúzhatunk. Nagy kár, hogy a windows így gondolkodikDe mind1 is, hisz jön a Fable 3 pc-re!!!!!!
9.
Macifasz
Az a gáz, hogy a Games for Windows Games on Demand rendszer Mo-t nem támogatja...
8.
Macifasz
AZ ÉV HÍRE SZÁMOMRA!!!! Kár, hogy a második résuből kimaradtunk, de sebaj...A LÉNYEG, HOGY A 3. JÖN PC-RE! A Gears of War 3 is követhetné ezt a példát:-D
7.
Ecneb
A 2 nem de a 3 jön PC-re? Mi ez ha nem szopóka?XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...