E3 2010: Ultimate Ninja Storm 2 - itt a legújabb trailer

Link másolása
Új Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 előzetes látott napvilágot. A játék bámulatosan néz ki, nagyon eltalálták, hogy milyennek kell egy ilyen stílusú játéknak lennie.
Új Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 előzetes látott napvilágot. A játék bámulatosan néz ki,  nagyon eltalálták, hogy milyennek kell egy ilyen stílusú játéknak lennie.


Annyira magával ragadott a trailer, hogy szinte hihetetlen, hogy ez magából a játékból való. Az a játék igazi különlegessége, hogy az igazi nagy harcokat is bele tudják vinni a játékba, ami egy igazi Naruto-fannak maga a csoda. Egy apró részlet sem marad ki a harcból, és kíváncsi leszek, hogy hogyan oldották meg például a Sasori elleni harcot.

Eddig nem nagyon lehetett tudni, hogy a történetben meddig megy el a játék, de ebből a videóból kiderült, hogy a Jiraiya vs. Pain harcig tutira, vagyis jó nagy szakaszt dolgoz fel a játék, emellett olyan látványos bunyókat élhetünk majd újra át, mint Gaara vs Deidara harc, Hidan – Sasori - Kakuzu legyőzése. Ezek voltak eddig a legtutibb harcok, és nagyon pazar látványt nyújtanak így játékban. Jó hír az Xbox 360 tulajoknak, hogy a játék már nem PS3-exkluzív: a megjelenés mindkét konzolra az év vége fele várható.
30.
30.
Lámasál
Sora filler karakter, fillerek pedig nem lesznek az szinte biztos.

Egyébként már nyilvános meddig megy a játék, Pain/Nagato legyőzéséig és lesz benne valami csava, hogy lehet találkozni Akatsuki sasukéval.
29.
29.
udvand
Végre egy Narutos játék amely igazán hosszú szakaszt dolgoz fel.Remélem hogy a kisebb eseményeket is feldolgozzák (pl:Sora vs Naruto)l.Én már abbahagytam a mangákat, hogy nekem is legyen egy kis izgalom.Szerintem azért nem jön PC-re,mert PC-n nem olyan népszerű a verekedős játék.Példa a legújabb Mortal Kombat
28.
28.
Ultrakormos
fergeteges egy játék lesz,megvan az első része és az is nagyon tetszett.Jó lenne egy Sasuke VS Itachi traliert is XD.Alig várom hogy beszerezhető legyen a játék!!:)
27.
27.
nomcsa
25: ne nézd meg a mangát, annál több az izgalom :D

én sajna nézem a mangát és csomo olyan dolgot tudok amit nem kellene mert animében jobban nézne ki...és hogy mit fog naruto peinnel kezdeni hmm annyit mondok hogy lesz pár dolog benne amire nem is számítanál :P
26.
26.
giga321
De kár hogy egy normális Naruto-s játék sose jön ki pc-re
25.
25.
hakydakillah
24. jah, ott kezdtem, de sajna ahogy mondod, váltanak szervert, és az ideiglenesen nincs semmi :-(



Pedig most nagyon érdekel ez a szakasz, el se tudom képzelni, hogy mit fog Naruto Pein-el kezdeni, ha az egész város tehetetlen...
24.
24.
Batri
#23: naruto-kun.hu, de jelenleg szerver váltás van náluk(végre vettek saját szervergépet), szóval csak ideigelenes oldaluk van. Ha visszaállnak, onnan majd le tudod tölteni. Amúgy nem kell félni, hogy elveszti az anime a varázsát. Sokkal izgalmasabb a manga, nincs megszakitva a történet fillerekkel. És nincs annál jobb, mikor a nagy harcokat várod az animeben(pl Pein vs Naruto-tól összef*ssák majd magukat a csak animet nézők). Persze ezt igy nem lehet elmondani, sokszor nehezen tudom visszatartani magam a Spoilerezéssel, annyi minden történt az elmúlt 1 évben.
23.
23.
hakydakillah
amúgy valaki nem tud egy jó magyar oldalt a Naruto mangák letöltésére, vagy megtekintésére? Mindenhol csak az aktuálisakat találom, picivel öregebbekre még nem tudtam rálelni....

22.
22.
hakydakillah
20. én is ezt mondtam havernak :-)



Amúgy elfelejtettem odaírni, hogy SPOILER...

úgyhogy emberek 19es KOMMENT SPOLERT TARTALMAZ :-)
21.
21.
nomcsa
hmm ha most naruto vs peinig lesz akkor lesz benne még a hachibi és itachi teljes mangekyouja is :D
20.
20.
FreeKatana
#19: kurvára shit vagy hogy elugattad :D
19.
19.
hakydakillah
17. nah tegnap eljutottam a 161.es részig is. A Naruto vs Pain harc már tényleg ott van a nyakunkon.

Olvasnám a mangát is, de így rengeteget vesztene az anime a varázsából, pl: Kakashi halála nem rázott meg, mert már a manga olvasó haverok elugatták, hogy fel lesz támasztva...

18.
18.
unchartedgodofwar
Remélem jobb lesz, mint az 1.!

Volt szerencsém hozzá, az is jó játék, de egy-két komolyabb elem azért ordibál a továbbfejlesztésért vagy egyáltalán nincs is!

Jó játék egyébként, nem akarom leszólni. A PSP-s részek is megvannak és azok is nagyon jók(+pár PS2-es rész is!).
17.
17.
Batri
#16: Pein vs Naruto után jön egy elég hosszú filler, valszeg csak ősszel kezdik el folytatni a manga vonalát. Nemkicsit baj lenne, ha az anime utolérné a mangát(gondolom senkit sem kell emlékeztetnem a sima naruto 80 részes fillermaratonjára)



Orochimaru végig Kabuto-ban volt, mivel Sasuke belé szárta el.
16.
16.
Ra1D3n
#15: Kabutoban újra előjött, de ezt már réges rég tudni, sőt, azóta Kabuto szövetkezett az Akatsukival is...



Másrészt, én azért most kíváncsian várom a fejleményeket, mert ami eddig csak X360-anra jelent meg naruto rész, azok egy az egyben zseniálisak voltak, az irányítás mesésen szuper, a jutsuk előhívása meg tök ötletesen lettek kitalálva, bár nem tudom, hogy az UNS-ben ugyanígy van-e. Mindegy, remélem a legjobbakat. Meg bár igaz írták lentebb is, de évvégére van datálva a játék, és addigra az anime ott tarthat, mint jelenleg a manga, szóval ezen kár görcsölni, hogy az anime jelenleg(!!!), nem tart még a nagy küzdelemnél, de szerintem a holnap megjelenő részt követően már elkezdődhet a Naruto vs. Pein, és ezzel az egésszel csak arra akarok rávilágítani, hogy az az ominózus csata igen csak a nyakunkban van :D
15.
15.
hakydakillah
14. üdv. testvér :-)

HakyDaKillah

IceColdKillah



Amúgy akik a mangát olvassák, lenne egy kérdésem:

nyugtassatok meg, hogy Itachi a Sasuke elleni harcban végleg végzett Orochimaruval, és Kabutoban nem jön elő újra. Utáltam a képét...
14.
14.
IceColdKillah
Jíí Háá! Végre!!!!! Az első is naggyon tetszett! Rock Lee-vel verhetetlen voltam!XD



Kíváncsi vok hogy ebben is olyan komoly lesz Gai (vagy Guy) sensei Ultimate Jutsuja! Mert attól fetrengtem -ha bejött ha nem-. XDXDXD
13.
13.
hakydakillah
12. már egy ijede nem néztem, gyűjtöm a részeket, de asszem ma már párat megnézek :-)
12.
12.
Killerbee
#6: Mire kijön már vége lesz a naruto vs pain-nek, úgyhogy simán belevághatják.

Nyilván videókban nem spoilerezik amíg az animba se ment le.
11.
11.
nandi77
szerintem Naruto vs. Pain-ig fog menni mert ott a végén a 2esnél naruto abban a köntösben meg a tekercsel senin formában. Meg hát gondoljatok bele az anime majdnem most tart a falu lerohanásánál, de az a játék csak fél év múlva jelenik meg. Addig már rég elhaladják azt a részt. Kivan ez találva!:D
10.
10.
Batri
#5: hát a boritón az a ruha van Naruto-n, amiben Pain ellen harcolt, de nem hiszem, hogy ennyi részt fog feldolgozni.

#6: anno a Narutimate Accel 2 is túllépett az animen kb 10 résszel, engem nem zavar, mert követem a mangát(jobb mint az anime, amit telecseszik fillerekkel)



ON: remélem kijavitják az első rész hibáit(gyakorlatilag nem volt történetmesélés, csak harcoltál). A videóban látott játékmenet hasonlit az Accel 2-ben levőre, aminek én nagyon örlüök mivel még mindig messze az a legjobb Naruto játék.
9.
9.
torppapa5
#8: Nekem se, de ettől függetlenül én már nagyon várom ezt a játékot! :) Eddig csak a Broken Bonddal tudtam játszani, de az is jó játék lett. Az UNS 1-et ki kellett hagynom, de a 2-őt nem fogom! :)
8.
8.
gab94
Remélem megmarad az Ultimate Ninja Storm-ból a falu bejárása...:) mert

nekem nem jön be ez a fajta bejárása a városnak, amit a trailerben látunk.
7.
7.
renato999
Nem is tudtam hogy ez Shippuden lesz :D:D
6.
6.
hakydakillah
5. ha jól emlékszem, mindkét exkluzív Naruto játék a Sasuka vs Naruto harcnál ért véget, úgyhogy talán a másikat felesleges lenne folytatni.

Akkor lenne igazi játék, ha a kettő egyesülne, mert az xbox-os verzióban jók voltak az átvezetések, videók stb., a PS3-ason meg a látvány, de nekem hiányoztak a videók... De ahogy nézem a 2esben ezt már orvosolták.

Gondolod, hogy kielőzik a sorozatot egy Naruto vs Pain harccal? Nem hinném, mert az az igazi élmény, hogy a mesében látottakat játszod, nem lenne értelme ennyire előre haladni a mangában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...