Sony: milyen PS3-as kollekciókat szeretnétek?

  • Írta: InGen
  • 2010. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemrég felröppentek a pletykák, miszerint a Sony a God of War 1-2 mintájára már készíti a Team ICO kollekciót. A jövővel kapcsolatban a játékosokat kérdezték.
Nemrég felröppentek a pletykák, miszerint a Sony a God of War 1-2 mintájára már készíti a Team ICO kollekciót, vagyis a PS2 két nagy sztárját, az ICO-t és a Shadow of the Colossust szeretnék HD-felbontásra feltornászni, s újra kiadni.

 

 

A Sony a napokban szétküldött egy e-mailes közvéleménykutatást, mely ugyan a God of War 3-hoz kapcsolódik, mégis tartalmaz egy kérdést azzal kapcsolatban, milyen, a God of War Collectionhöz hasonlatos kiadványokat szeretnénk látni a jövőben. Nos, a Team ICO csomagot valószínűleg bejelentik az E3-on, utána pedig kifejezetten örülnénk, egy Metal Gear Solid, egy Fatal Frame, egy Twisted Metal, meg egy Ratched and Clank csomagnak.
8.
8.
XDannyL
EZAAZ :)

A Shadow of the Colossus a kedvenc játékom PS2-n.

Nagyon várom hogy PS3-ra is kiadják :)
7.
7.
thelegendary
Shadow of the Colossus ..... de pöpec lenne......

Azonnal megvenném! :)
6.
6.
AmreyP
5.
5.
dzsiádzsó
DRIVER DRIVER DRIVER DRIVER DRIVER DRIVER ez egyértelmű :).

Na ha egy ilyet kiad én röpülök venni egy ps3-mat :)
4.
4.
Mathia$
METAL GEAR TRILOGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ KELL!!!!!!!!!! Feltuningolt grafikával.
3.
3.
Rave24
Szerintem, nem ártana még a GTA (PS2-es) szérián is elgondolkodniuk. Az is egy a sok siker címük mellett, igaz, h multi platform cím. Remélem, ha az MGS szériát kiadják, esetleg megtehetnék azt is, h a GameCube-os részt is átportolják( de csak azért mert a PS1-es és a GC-s rész között a graf ég és föld, bár ez mellékes, és részlet kérdés).
2.
2.
Exinor
Csak olyannak ami kimaradt. A GoW collectiont sem volt olyan jó játszani, hiába a HD felbontás, mint a PS2-n amikor először tettem be a GoW-t és még azt sem tudtam mi az.



FF X-X2 kollekciónak örülnék az kimaradt. Meg jöhet a Kingdom Hearts 1-2 is. Ha már itt tartunk legyen Persona 1-2-3-4 (bár a 3at játszottam csak meghalt a PS2 és nem tudtam befejezni), Parasite Eve 1-2 is jöhet, meg Vagrant Story.



Akinek kimaradtak: Resident Evil sorozat, Devil May Cry, Crash Bandicot...
1.
1.
Kocsis92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...