Final Fantasy VII remake- és Versus XIII-infók

  • Írta: InGen
  • 2010. május 31.
  • Érdekesség
A Square Enix megválaszolta a sajtó és a rajongók által leggyakrabban feltett két kérdést: lehetséges-e egy FFVII remake, illetve mégis hogy áll a Versus XIII?
A Square Enix valószínűleg megunta, hogy a postaládájuk tele van olyan e-mailekkel, melyek pusztán két kérdést tartalmaznak, s hogy minden interjún csak ugyanazokat az infókat próbálják kihúzni belőlük az újságírók.


Készülhet-e valamikor Final Fantasy VII remake?

"Nagyon sokan, nagyon sok országban kérdezik ezt tőlünk. Három, vagy négy évünkbe tellett, hogy ilyen minőségűre készítsük el az FFXIII-at, mint amilyen lett. Ahhoz, hogy az FFVII-et legalább ilyenre csináljuk, körülbelül tízszer annyi idő kellene, szóval jelenleg elég nehéz lenne nekiállni. De mivel nagyon sokan kérik, mindenképpen fejben tartjuk a dolgot"  -válaszolta Toriyama-san, a jelenlegi Final Fantasy fővezér.

Hogy áll a Versus XIII?

"A fejlesztés jól halad, s a megfelelő időben be is fogjuk mutatni a nagyközönségnek. De előbb még a Final Fantasy XIII lokalizációit fejezzük be, és kiadjuk az FFXIV-et is, valószínűleg csak utána fog érkezni a Versus XIII" - felelte Shinji Hashimoto.

Nem lettünk sokkal okosabbak.
12.
OneWingedAngel
Final XIV-et akarják először kiadni? Hát nem nagyon örülök... De persze azt is várom már
11.
Kyuubi
GT5 szag terjeng a levegőben... Ezek a japók összebeszéltek.
10.
kae-chan
még egy pár év és a kisujjukból fogják kirázni a tök nejlon grafikájú ffVIIet ;) tuti biztos ;)
9.
NinjaNorb
ennek az FFnek nem volt olyan feelingje mint a 7nek vagy a 8nak
7.
Ca$h
7.
NinjaNorb
csinálják szarabb grafikával csak jó legyen a sztori meg legyen sok város is ne csak harc!
6.
_Tappancs_
Egyébbként kizártnak tartom,hogy elkészüljön erre a konzol generációra.. Na de erősebb gép jobb grafikát kíván, akkor meg már 80 évet fog mondani..
5.
_Tappancs_
Mekkora terelés.. :) Ilyenkor mikor interjuztatják a főnököket, akkor a riporter, miért nem tud nomrálisan kérdezni és kérdésben megfogalmazni a reagálását is.pl: gyógyegernek nézik az embert, amikor 40 évről beszél egy játékkal kapcsolatban. A riporter micsinál? Gyógyegér fejet vág és szomorkodik, majd vadul mondja, óh mi semmit se tudunk 40 év óh biztos 40 év sőt még keveset is mondott óh..Nem értem én az ilyet...
3.
Robbie17
De nem azért csinálták 3-4 évig mert elsőnek PS2re csinálták volna? :S
2.
zaz
"Három, vagy négy évünkbe tellett, hogy ilyen minőségűre készítsük el az FFXIII-at, mint amilyen lett."Magyarúl: 3-4 év kellett egy rakás szarhoz. Ennek fényében valóban 40 év lenne egy FF VII....
1.
Gyurez
ebben annyi az új info, h még többet kell vérni a versus-ra mint amire eddig számítani lehetet... (ami nem nagy meglepetés)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...