Earth Seeker - akció-kaland a Capcom veteránjaitól

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom veteránjainak új akció-kalandjátékát a héten leplezte le a Famitsu, s bár a játékmenetről még semmit sem tudni, a sztori eddig nagyon tetszik nekünk.
A Capcom veteránjainak új akció-kalandjátékát a héten leplezte le a Famitsu, s bár a játékmenetről még semmit sem tudni, a sztori eddig nagyon tetszik nekünk.

A játék kizárólag Nintendo Wii-re fog megjelenni idén ősszel, elsősorban Japánban: a nyugati dátum még nincs eldöntve, de a készítők egyelőre nem is foglalkoznak vele, mert mint mondták, az Earth Seekerrel kifejezetten a japán játékiparba akarnak lelket önteni, mert úgy érzik, még a japán játékokba is egyre kevesebb jut a szigetország értékeiből és egyediségéből. A fejlesztést a Crafts & Meister végzi, a csapat élén a Capcom elsőszámú belsős stúdiójának veteránjai, Noritaka Funamizu (Monster Hunter, Street Fighter II) és Yoshihiro Sudo (Auto Modellista, Gotcha Force) állnak.

Az Earth Seeker poszt-apokaliptikus történetet kapott: a felütés szerint az emberek a Föld minden örökségét űrhajóba csomagolták, és evakuálták az embereket. Egy idegen bolygóval való ütközés után viszont "kényszerleszállást" kellett végrehajtaniuk, a hajó rakománya pedig szétszóródott az ismeretlen planétán. Az űrhajó központi számítógépe megpróbálta lemásolni a Föld ökoszisztémáját, azonban az ütközés megviselte szegényt, így ez csak felemásan megy neki: az eredmény mindenféle torz növény és állat lett.

A tényleges játék a nagy ütközés után 1000 évvel veszi kezdetét. az új élőlények berendezkedtek a bolygón, az egyre rosszabb állapotú hajó pedig mérges gázokat ereget a levegőbe - hogy miért, azt nem tudni, de az már biztos, hogy a játékos feladata lesz a rejtély megfejtése. Érdekesség még, hogy együtt kell majd működnünk a bolygó bennszülöttjeivel (képek fent), akiknek bár sok kárt okozott az űrhajó becsapódása, az ott lelt technológiákat később mégis hasznosítani tudták, ráadásul rajonganak az emberek alkoholos piáiért, így idővel megbékéltek az új jövevényekkel. Lesz itt minden tehát, csak jelenjen meg a játék itt is!
1.
1.
Motig
jee akkor most kezdhetek sporolni egy wiire... vagy egy jobb gépre amin megy a delfin szagatás nélkül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...