E3 2010: The Witcher 2 bemutató a G4TV-ben

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 17.
  • Videó
Link másolása
A G4TV az E3 alkalmából hívta meg a CD Projekt RED producerét, Tomasz Gopot, aki a The Witcher 2: Assassins of Kingsről beszélt pár percen keresztül.
A G4TV az E3 alkalmából hívta meg a CD Projekt RED producerét, Tomasz Gopot, aki a The Witcher 2: Assassins of Kingsről beszélt pár percen keresztül.



Bár a The Witcher első része sok szempontból elütött a legtöbb szerepjátéktól, ennek ellenére egy nagyon is szerethető játékot dobtak össze nekünk a lengyelek. A folytatás most legalább olyan izgalmasnak és szépnek tűnik, a szépséghibája mindössze, hogy a jövő év első negyedéig kell rá várni, és valószínűleg csak PC-re fog megjelenni. Köszi The Lone Drow!
13.
13.
The Lone Drow
Most néztem a gamespoton élőben egy gameplay videót, közben meg beszélgettek a játékról, én a gameplayt figyeltem és eszméletlen. Az eleje ugyan ez, mint ennek, csak tovább megy benne egyeneseb be egy városba, ahol éppen Dandeliont akarják fölakasztani :D
12.
12.
drat576
nagyon jónak tűnik, úgy tűnik a harcrendszer is egészséges irányba fejlődött, jó lesz ez
10.
10.
bitbandita
Kurv*jó... hatalmas játék!

Geralt arcát viszont elb*szták szerintem. Kicsit fiatalosabb, kerekdedebb lett a feje plussz kicsit jobbképűbb de a rossz értelemben, szépfiúsabb, de a tenyérbemászó fajtából. Kár érte, talán lesz rá majd egy mod. Triss Merigold viszont erősen sunapozitív :P
9.
9.
doomSbloom
örülök, hogy mindig akad vki, aki a jövőbe lát:)
8.
8.
dante92
Bizony jön konzolokra is és elvileg ha a második rész sikeres lesz, akkor elkészítik az elsőt is X-re és PS-re.
7.
7.
The Lone Drow
#6: Igen az tervben is volt: Rise of the White Wolf, csak befagyasztották azt a projectet. Mondjuk számomra ez a cím mást mondana, estleges előzményt, de ez csak az én véleményem.

Másik, most olvastam egy hírt, miszerint ezt a ritmikus harcrendszert féreteszik és másféle lesz helyette... Szerintem egy zseniális harcrendszer volt, pörgős, látványos, egyszerű. Kíváncsi leszek az újra ettől függetlenül.
6.
6.
felegyi
#5: Dettó úgy tudom én is, sőőőt mondták a lengyelek, h lehet az első részt is kidobják utólag konzolra...
5.
5.
The Lone Drow
Konzolra is jönni fog, ez a rész multiplatform az én tudomásom szerint :)



Mellesleg nincs mit :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...