Move-támogatást kaphat a Final Fantasy XIV is

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix ugyan még nem nagyon tesztelte a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét, a csapat szerint van rá esély, hogy az új Final Fantasy is támogassa a kütyüt.
A Square Enix ugyan még nem nagyon tesztelte a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét, a csapat szerint van rá esély, hogy az új Final Fantasy is támogassa a kütyüt.

Ugrás a galériához

A Move olyan szempontból mindenképpen ígéretes, hogy nem csak casual játékgyűjtemények készülnek hozzá, hanem komolyabb címek, mint az új SOCOM vagy a Heavy Rain is támogatni fogják. A Square Enixes Hiromichi Tanaka egy a PlayStation Blognak adott interjúban árulta el, hogy bár még nem volt lehetőség kipróbálni az új kontrollert, ha lesz rá lehetőségük, megfontolják, hogy a Final Fantasy XIV Online is Move-támogatást kapjon. Tanaka szerint ezek nem konkrét tervek, ne vegyük bejelentésnek az imént leírtakat! A Move szeptemberben kerül boltokba, az új Final Fantasy MMORPG pedig az év végén indul el - ha minden jól megy, néhány hónap múlva ennek a hírnek a végére is pontot tehetünk.

9.
9.
kae-chan
7.
7.
oppenheimer
most akkor a final fantasy 14 az MMO lesz vagy mi a medverák?
6.
6.
Exinor
#5: a square nagyon leeresztett ebben a generációban.
5.
5.
dareal
#4: a wow sem volt piskóta (bétáztam és usa release-t nyomtam), de a játék (ffxiv) jelen állapotában mondhatni üres (év végi megjelenéshez képest).

ok, még a pre-beta kliens megy, ami bőven lehet, hogy nem tartalmazza a béta contentet.
4.
4.
Exinor
#3: A wow is a későbbi patchekkel, kiegészítésekkel forrt ki, csak, ha előbb kiadják utána tényleg foglalkozzanak vele, mert elmerül ez is a süllyesztőben
3.
3.
dareal
A pre-beta rendszerbe bekerültünk, nagyon sokat kell melózniuk, hogy az év végére legyen belőle vlmi. Várom, de a haverokkal arra jutottunk - eddigi bétás tapasztalatok alapján - hogy ennek még kell vagy 2 év
2.
2.
Exinor
#1:" az új Final Fantasy MMORPG pedig az év végén indul el "



legközelebb olvasd el a cikket
1.
1.
danez11
valaki nemtudja mikor jön ki a játék kb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...