Elektromos Chevrolet-vel erősít a Kinect

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Burger King után a Chevrolet-vel egyezett meg a Microsoft. A közös marketingkampány során a Kinectet és az elektromos Voltot fogják reklámozni.
A Burger King után a Chevrolet-vel egyezett meg a Microsoft. A közös marketingkampány során a Kinectet és az elektromos Voltot fogják reklámozni.

Noha valószínűleg ez az akció is csak részben érint bennünket, mindenképpen érdemes szót ejteni róla. Az ősszel, aki betér a Chevrolet egyik autószalonjába, a kezébe nyomják majd a novemberben megjelenő Kinect Joy Ride egy korai verzióját, majd ha beszerzi a teljes játékot, a képen látható Chevy Volt üti a markát (már a Joy Ride-on belül), amennyiben végignéz egy Chevrolet-reklámot a dashboardon.

Ha minden igaz, a Microsoft Surface asztalai is kitüntetett szerepet kapnak majd az akció során (extra információkat olvashatunk a Voltról, illetve letölthetjük a Joy Ride-os kalandjaink során készült fotókat), illetve valamilyen módon a Windows Phone 7 eszközöket is bevonják majd a programba. Hasonló üzletre nem először kerül sor: anno a Toyota csinált külön játékot a Yarisnak, amit az Xbox Live Arcade-ről lehetett letölteni.

7.
7.
Killió
Várjunk, várjunk, várjunk...

A cikk szerint a Kinect Joy Ride-et kapod meg, ami egy játék és nem maga a Kinect...

És az is írja, hogy ez csak egy demó (ez szó szerint nincs a szővegben), és, hogy utánna meg kell venni a teljes játékot.
6.
6.
Killió
És, hogy ez az akció kicsiny hazánkban is érvényes-e?
5.
5.
Killió
"aki betér a Chevrolet egyik autószalonjába, a kezébe nyomják majd a novemberben megjelenő Kinect Joy Ride egy korai verzióját"

Már csak az a kérdés, hogy autót is kell-e venni, vagy tényleg kapsz már a betérés pillanatában.
4.
4.
HomoLudens
Hát ezzel aztán be erősített rendesen :D

Szerintem a Kinect sokmindenre lehet jó de autóvezetésre pl. katasztrófa az első 10 perc izgalmas lehet utánna meg fárasztó és nehézkes, főleg egy gagyi elektromos Chevrolet el :)
2.
2.
Tilla25
Én ezen nem csodálkozom. Szerintem tükrözi a mai fiatalok izlését. Elég csak meg nézni milyen mozis filmeket készitenek amerikába. A zenei izlésükröl nem is beszélve. De lehet hogy csak én öregedtem már meg annyira hogy már az ilyen dolgok hidegen hagynak.
1.
1.
InGen
Csodás. Szerintem mindenki pont egy fostalicska elektromos Chevrolet-t akar vezetni egy játékban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...