Takeuchi nem vesz részt a Resident Evil 6-ban

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 27.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 producere megerősítette, hogy nem vállal szerepet a Resident Evil 6 fejlesztésében, viszont a Capcomtól nem szakad el.
A Resident Evil 5 és a Lost Planet 2 producere megerősítette, hogy nem vállal szerepet a Resident Evil 6 fejlesztésében, viszont a Capcomtól nem szakad el. Mikor Jun Takeuchit arról faggatta egy tengerentúli weboldal, hogy miként képzeli a jövőt, különös tekintettel a Resident Evil frencsájzra, a producer csak ennyit válaszolt:

"Nem vagyok érintett a Resident Evil 6-ban. Jelenleg rengeteg dolog köti le a figyelmemet." Még mielőtt konkrét új fejlesztést bejelentene számos apró teendője akad a Capcom berkeiben.


Egy darabig nélkülözni szeretné a reflektorfényt, ugyanakkor azt ígérte, hogy idén a kiadó nagyon érdekes felhozatallal rendelkezik, de egyelőre egy bejelentetlen project az elsődleges, amin már évek óta dolgoznak Keiji Inafune-val, a Mega Man széria atyjával. Várjuk a leleplezést, Takeuchi-san!
6.
6.
edi1241
#4: Ja en is csak az 5-sel jatszottam es nekem az nagyon tetszett
5.
5.
Griewer
Szebb hírt így estére elképzelni sem tudtam volna. Már a mondatnak az elhangzása miatt is hálával tartozunk az úriembernek. Jó szokás, tartsa meg. A Resident kurvára nem neki való. (RE 1-2-3 powaa)

:-)
4.
4.
adikas
Én nem játszotam az első részekel,de szerintem az 5 nagyon jó lett.
3.
3.
Psychosocial
2.
2.
Slik
mintha bárkit is megríkatott volna ezzel a bejelentésével, le van szarva
1.
1.
_Tappancs_
Most erre mit mondjak? ..Mindegy:D rég nem nem olyan a Resident, mint az 1-2-3..szal mindegy :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...