BioShock 2 - sikeres volt, de mégsem

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A BioShock 2-vel szemben óriásiak voltak az elvárások, talán pont ezért csalódtak ilyen sokan a folytatásban. A Take-Two szerint üzletileg sikeres volt a játék.
A BioShock 2-vel szemben óriásiak voltak az elvárások, talán pont ezért csalódtak ilyen sokan a folytatásban. A Take-Two szerint üzletileg sikeres volt a játék.



Ca$h bátyánk is úgy zárta a tesztjét , hogy bár a BioShock 2 tisztességes iparosmunka, az első rész zsenialitásához nem érhet fel: úgy néz ki, pont ennek köszönhető, hogy sokan elégedetlenek voltak a BioShock folytatásával, és ezt mutatják a kritikusok értékelései is.

Mindenesetre a Take-Two szerint a BioShock 2 - ha nem is igazán nagy mértékben, de - sikeres volt, és a sorozat továbbra is a kiadó portfóliójának egyik legfontosabb elemét képezi. "A szórakoztatóiparban mindig van kockázati tényező, néha kedvező, néha kedvezőtlen - a cél azt elérni, hogy mindig kedvezőek legyenek a számunkra" - mondta Ben Feder, a Take-Two fejese a kiszámíthatatlan játékpiac kapcsán.
13.
13.
Macifasz
#12: Azért valami kis pluszt adhattak volna, mert ez így...hehh...nemhogy kevés, hanem pofátlanság. Szinte semmi újítás, mintha egy hosszabb DLC lenne.

Kevéskevéskevéskevés.
12.
12.
szabi113
Lehet velem van a baj, de én csak egy szimpla folytatást vártam. Semmi kiemelkedő újdonságot. Talán ezért hívták Bioshock 2-nek és nem Bioschock revolution- nek :|



Nekem bejött.
11.
11.
SZIMAT3
én ,,nem szeretem'' mert 1-2 óra még találsz fegyót.
10.
10.
TEEBEEX360
9#:Nem vagy egyedül.Sztem is jobb volt az első.Én kb 2 órát nyomtam a 2-el aztán azóta benne se volt a gépbe.
9.
9.
boldi89
Szerintem az első rész sokkal jobb volt 2öt végig sem vittem.
8.
8.
sleepy
sztem se rosz de azé vannak jobb gamek:-)
7.
7.
X-Master
#6: Nekem is tetszett, sőt szerintem még jobb volt mint az első rész.
6.
6.
Dethklok
Velem van a baj hogy nekem nagyon tetszett a BioShock 2?Nekem a sztori is bejött,a hangulat,meg úgy maga az egész.Zsinórba 4x végigtoltam és mindahányszor nagyon tetszett.De ez magánvélemény
5.
5.
Dark_Temptation
jó kis játék volt, csak az volt a gond , hogy nem adta vissza hogy most te 1 nagy Big Daddy vagy akit nem lehet megölni egykönnyen.
4.
4.
dzsiádzsó
kb egy DLC nulla hangulattal...
3.
3.
Slik
úgy emlékszem 4-5 része is lesz?
1.
1.
Optimus Prime
Ez azt jelenti lesz BioShock 3?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...