Világháborús Assassin's Creedre nincs igény

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Patrice Désilets, az Assassin's Creed sorozat egykori szellemi atyja mondta azt, hogy egy világháborús folytatást ő egyáltalán nem tartana érdekesnek.
Patrice Désilets, az Assassin's Creed sorozat egykori szellemi atyja mondta azt, hogy egy világháborús folytatást ő egyáltalán nem tartana érdekesnek.



Sébastien Puel, a második rész producere korábban azt nyilatkozta, hogy volt szó arról, hogy az Assassin's Creed III esetleg a második világháborúban játszódhat majd, Désilets szerint azonban az 1940-es évek környezete egyáltalán nem érdekelné az embereket, olyan sok játék készült már a témában: "Nem értem, miért kellene második világháborús folytatást csinálnunk. Megcsinálhatnánk, rendben, még jó is lenne. Mondjuk meg kellene ölni Hitlert. De most komolyan: azt kérdezem magamtól, hány játékot tudunk még csinálni a második világháború alapján? Talán ez az egyetlen történelmi korszak, ami már egyáltalán nem érdekel."

Désilets a másik népszerű felvetést is kommentálta: egy esetleges középkori Japánban játszódó Assassin's Creedet már inkább elképzelhetőnek tart, viszont azzal az a probléma, hogy a japánok szerinte inkább szeretik maguk csinálni a történelmükkel kapcsolatos játékokat.

Désilets egyébként azt is elárulta, hogy az Assassin's Creed: Brotherhood nem kevésbé ér idegesítően véget, mint az eddigi részek: Nolan North, Desmond hangja a szinkronmunkálatok előtt heves káromkodásba kezdett, mikor a forgatókönyv végére ért és meglátta a stáblista feliratot. Azért ez jó jel, bár ha valamit, a cliffhangereket nagyon tudjuk utálni néha.
88.
88.
DAud_IcI
Szerintem sokkal több értelme lenne a nagy gazdasági világválság idejében Németországban, vagy Egyesült Államokban, mint a háború alatt. Az a korszak nincs olyan jól dokumentálva, mint a 2. VH, ezért biztosan hitelesebb lenne a történet is. Meg szerintem a nácik és a templomosok nem passzolnak jól viszont az valószínűtlen, hogy pont franciák csinálnának olyan játékot, ahol németet alakítasz a világháborúban.
87.
87.
Bumbi_King
A The Saboteur is második VH-s és nem is olyan rossz.Most nem ugy kell elképzelni a 2. VH-s Ac-t h a harcmezőn mint egy CoD hanem mint a Sabotuer, a városokban. És ha jobban megvalósitják mint a Saboteur akkor az már 1 jó game lenne
86.
86.
dave280
Szerintem nagyon elrontanak azzal a jatek hangulatat, ha egy "assassin"- nak gepfegyverrel kell apritania egy "templar"- t. :/
85.
85.
proc
van rá igény! itt egy jelentkező!:)
84.
84.
Adamknight
#85 Mi olyan vicces? -.-'
83.
83.
elite_hun
82.
82.
Bumbi_King
Assasin's Creed: Zombielands



Tuti ez lesz az új rész cime :D Vagy ez:



Assassin's creed: Fire Truck Simulator (az lenne a lényege h minnél több tűzoltó autóra másszunk fel :D)
81.
81.
vergil
Nem tudom srácok én személy szerint bízok a fejlesztőkben tuti kitalálnak valami újat , és én is nagyon nagyon remélem hogy nem lesz 2 világhábórus viszont a japános ötlet tuti jó.
80.
80.
Norbi-wan
Hát nem tudom, de engem érdekelne az Assasin Creed a 2. Világháborúban.
79.
79.
Psychosocial
akkor most milegyen mennyünk vissza 65millio évet azt mérényleteket csinálnánk a t-rexek ellen :)
78.
78.
golgotha
#69: És mégis hogy kerülne Desmond az 1800-as évekbe? Szerintem ha valami időutazásos baromságot tennének a game-be azzal nagyon elqrnák.
77.
77.
golgotha
Azért a Tower brigen, Big Ben-en meg az angol parlamentem meg egynéhány nevezeteségen jó lenne futkorászni...no persze egy jó sztori mellett. Vagy akár Moszkva, Párizs hmm...bakker csak Europa akkora arhitechturális kincsel rendelkezik, hogy még egy fél tucat assassins creed-et lehetne késziteni, csak jó sztorik kellenének...
76.
76.
Adamknight
#76 Miért keserítenél el? :D Ahogy az előbbi kommentemben írtam jobban szeretek karddal harcolni, mint puskával.
75.
75.
Ideniel
#72: Nem akarlak elkeseríteni, de a viktoriánus kori Angliát ne úgy képzeld el, mint az amerikai vadnyugatot... A csendes és precíz gyilkoláshoz amúgy sem váltak addig alkalmassá a lőfegyverek, amíg ki nem dolgozták a hangtompító-technológiákat, a 18. századi puskáknál és kézifegyvereknél pedig még egyáltalán nem volt szempont a csendesség (még az ekkoriban feltalált revolvernél sem). A következő bérgyilkos-inkarnáció ebben a korban továbbra is test test elleni küzdelemben lenne a leghatékonyabb, különösen a viktoriánus kora béli London szűkös utcáin.



Amúgy időközben eszembe jutott egy másik setting: az amerikai északi városok valamelyike (mondjuk New York) a polgárháború/tömeges imigráció idején. Gangs of New York, valaki? :)
74.
74.
Bumbi_King
#74: Hát az lehet h a 2 végén bottal jöttek de ebben a korban már helikopterrel meg rakétával is jöhetnek ugyhogy a jelen annyira nem lehet jó mert a rakéták és géppisztolyok idelében mire odafutnánk 1 emberhez h leszurjuk már lelőne
73.
73.
elite_hun
#73: Tényleg nem gumibottal hanem (a 2 vége alapján) valamilyen sokkoló bottal :P
72.
72.
Killerbee
#72: Desmond ellen se gumibottal fognak jönni a 3-ba :D
71.
71.
Adamknight
#68 #69 #70 HA 1800-as években játszódna, akkor szerintetek milyenek lennének a fegyverek? Én azért szeretem az AC-t, mert nem egy fps (amiből már úgyis sok van), hanem valami egészen egyedi.
70.
70.
b0rs
és hasfelmetsző jack vajon assassin vagy templar lenne.. :)
69.
69.
Psychosocial
ja 1800 frankon fasza lenne :)
68.
68.
lxdc
Az sem lenne rossz ha a 3-ban már végig Desmondal lennénk, de az 1800-as London tetszene nekem a legjobban.
67.
67.
lxdc
Hát nincs. Finoman szólva.

Abba a korba kéne játszódnia a 3-nak, amiben pl az új Sherlock Holmes film, és ott is, Londonban, kb 1840 lehet.
66.
66.
Psychosocial
nemtom az azért meg lesném milyen lehet egy ezioval vagy altairral vagy ki vel egy mp44-el löni a nácikat :)
65.
65.
1656
Romai birodalom is elkepzelheto.Ott lesz az EDEN
64.
64.
n_csacsi
Végre gondolkodnak a készítők! :D



Én egy esetleges amerikai polgárháború idején játszódó részt is el tudok képzelni :D mondjuk nekünk kéne megölni Lincoln-t :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...