3D-s tévésorozat készül a Pac-Man alapján

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
2012-ben mutatkozhat be a Pac-Man alapján készülő 3D-s animációs sorozat - a világ egyik legnépszerűbb játékhőse legutóbb 1982-ben volt TV-sztár.
2012-ben mutatkozhat be a Pac-Man alapján készülő 3D-s animációs sorozat - a világ egyik legnépszerűbb játékhőse legutóbb 1982-ben volt TV-sztár.



A Namco Bandai a hivatalos japán Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy 3D-s animációs sorozatot készítenek a Pac-Man alapján: az új műsor a 2012-ben kerülhet adásba, és 26 része lesz. A Namco már az E3 alatt is megszellőztette a sorozat készültét, akkor arról beszéltek, hogy maga Avi Arad (a Marvel Studios egyik alapítója és számos Marvel-filmadaptáció készítője) fog bábáskodni a projekt felett. További információink egyelőre nincsenek.

Legutóbb 1982-ben, a Hanna-Barbera produkciós iroda készített rajzfilmet Pac-Man főszereplésével. Az a sorozat 40 epizódot élt meg, utána levették az ABC-ről.
7.
7.
orange
ö... a Pac-Man nem egy uncsi game? xD
6.
6.
zsizsi
A 3D is érdekes kérdés de én inkább a sztorira leszek kíváncsi
5.
5.
bzsp
kíváncsi vok, h milyen lesz, csak nem barmolják el. ha egyáltalán ezt el lehet szarni.
4.
4.
SWBF2
2: bennem is ez merült fel :D
3.
3.
zoli12i
#1: jó nyugodj már le !
2.
2.
Noel Ryyka
Oké, oké, 3D...na de milyen értelemben? A sorozat nem 2,5 dimenziós rajzfilm lesz, hanem 3D grafikával készül, vagy a kijelzőkön való 3D-s megjelenítésre tervezik már alapból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...