Black Panther lesz a PSP-s Yakuza címe

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 15.
  • Hír
Link másolása
Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével.
Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével. Látszik, hogy képregényes manga stílus az átvezető jelenetekben megállják a helyüket, igazi véresőre számíthatunk. Az kevesen tudják, hogy a Yakuza fő-designere, Toshiro Nagoshi és a MGS széria atyja, Hideo Kojima puszipajtások, s míg az utóbbinak vannak tapasztalatai handheld téren, így tuti, hogy jó pár megfontolandó tanáccsal segíti Nagoshi-sant.

A Fekete Párduc ugyanabba a városba játszódik majd, mint az előző Yakuza játékok is, a híres nevezetességek (éttermek, mulatók, boltok) most is megtalálhatóak lesznek. A főhős a 18 éves Tatsuya Ukyou lesz, a fiatalabb főhős pedig vehemensebben, vadabbul teszi meg az első lépéseket az alvilág csúcsára vezető úton. Megjelenés idén ősszel.



1.
1.
csonti02
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...