Black Panther lesz a PSP-s Yakuza címe

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 15.
  • Hír
Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével.
Eddig csak Project K néven ismert Yakuza PSP-s mellékág végre tisztességes bejelentést kapott, s hozzá két új videót, a kíméletlen japán alvilág szemléltetésével. Látszik, hogy képregényes manga stílus az átvezető jelenetekben megállják a helyüket, igazi véresőre számíthatunk. Az kevesen tudják, hogy a Yakuza fő-designere, Toshiro Nagoshi és a MGS széria atyja, Hideo Kojima puszipajtások, s míg az utóbbinak vannak tapasztalatai handheld téren, így tuti, hogy jó pár megfontolandó tanáccsal segíti Nagoshi-sant.

A Fekete Párduc ugyanabba a városba játszódik majd, mint az előző Yakuza játékok is, a híres nevezetességek (éttermek, mulatók, boltok) most is megtalálhatóak lesznek. A főhős a 18 éves Tatsuya Ukyou lesz, a fiatalabb főhős pedig vehemensebben, vadabbul teszi meg az első lépéseket az alvilág csúcsára vezető úton. Megjelenés idén ősszel.1.
csonti02
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...