Letölthető a Kane & Lynch 2 PC-s demója is

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 27.
  • Letöltés
Link másolása
Az Xbox 360-as után némi késéssel megérkezett a Kane & Lynch 2: Dog Days demójának PC-s verziója is. A kipróbálható változatot a Steamről tudjátok letölteni.
Az Xbox 360-as után némi késéssel megérkezett a Kane & Lynch 2: Dog Days demójának PC-s verziója is. A kipróbálható változatot a Steamről tudjátok letölteni.Bár az oldalon nem részletezik, a PC-s változat valószínűleg megegyezik a konzolossal, azaz ezúttal is az egyjátékos részből és a multi Undercover Cops illetve Cops & Robbers módjaiból kaphatnak ízelítőt a játékosok. A számítógépes verzió futtatásához az inteleseknek egy 3, az AMD-seknek egy 2,5 Ghz-es processzorra lesz szükségük legalább, XP esetén 1, Vista mellett pedig 2 gigabájt RAM-mal. Videokártya-fronton a Shader Model 3.0 támogatása és az 512 MB-nyi memória kötelező még. A játék Xbox 360 kontrollerrel is játszható.
45.
45.
Macifasz
#45: Nem lehet, hogy te vagy a fos, és nem a játék? Ha elolvastad volna a kommenteket tudnád, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek jelzett a Nod-ja. Csak ők (köztük én is) meg utdták oldani, hogy aztán felmenjen a game.;-)
43.
43.
dante92
#7: pont így vagyok én is vele. az első rész is tök jó volt...egy ideig. azokkal az idióta erdős pályákkal, meg a szabadságharccal teljesen hazavágták.
42.
42.
Macifasz
41.
41.
Gt17
Tényleg 1 pályás a demó?
40.
40.
dkulcsar
Windows xp lepipálja a 7-et és a játék sztem csúcs szuper

39.
39.
ATi0021
Kipróbáltam és nagyon bejön. 64 bites Windows 7 Ultamte-em van és tökéletesen fut. A NODnál meg elég kivételek közé tenni a karanténban.
38.
38.
Sarkadi
Nekem nagyon tetszik,szerintem az eggyel sem volt gond! Jók a hangok és szép a graf.! ;)
37.
37.
zoli12i
hát én próbáltam. De fos játék ! Rossz grafika , rossz fizika.....stb.

Biztos nem beszerzős !
36.
36.
felegyi
#25: Buherált szar vagy nem, akkor is szar marad... amúgy nekem sincs vele bajom.
35.
35.
megalonagyix
Warez verzsön? ááá! Nagyon a kezdetén lett meg a win7, családban informatikus ágon dolgozik idesapám, ezért még megjelenés előtt 1-2 hónappal már megvolt.
34.
34.
falselight
zsír ez. multiban próbáltátok?
33.
33.
Macifasz
#33: Ha az első rész atmoszférája tetszett, akkor ez is fog.;-)
32.
32.
geri q
most vettem rá magam hogy letöltsem boxon, most kb. úgy 60-65% járhat! remélem jó lesz!
31.
31.
Macifasz
A NOD okozta nehézségek után felment, és VÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Annak ellenére, hogy pofátlanul rövid, talán a legrövidebb demo, amivel valaha toltam, essssssszméletlen hangulata van! Ez a kézikamerás-követős kamerakezelés megoldás nagyon nagy atmoszférát varázsol az egésznek! Amit a fullscreen effect csak fokoz, illetve ettől tényleg olyan, mintha követné őket egy amatőr filmes, ám valami baszott ocsmány lesz tőle a game. De kikapcsolva, már korrekt.

Szóval a demo engem meggyőzött, ez bizony az első részhez hasonlóan egy adrenalin bomba lesz. Csak sokkalta nagyobb!

29.
29.
Maxxer
Istenem ,itt egyeseket legszívesebben ,megfoasztanék a gépétől ,aztán Tetris-t adnék a kezébe. Játszon azon ...:S:D
29.
29.
X360_FaNbOy
#29: Ja, ez mondjuk igaz...
27.
27.
hedzsooo
#23: LOL ! XD Nekem veletlenul EREDETI a Winfos 7-em es TOKELETESen jo is. :)

( 64-bites, Home Premium valtozatat hasznalom )A jaterol nemtok meg mit mondani, eloszor MOST szepen letoltom ! :)Ja, es THX az infot a jatekrol !!! ;)
27.
27.
Netsu
#27: Persze,nekem sem eredeti :D De azért tört és tört közt is óriási különbségek vannak :) És ez fokozottan igaz az operációs rendszerekre!
26.
26.
X360_FaNbOy
#25: Nekem sem eredeti...:D

Én mostanában furcsa kerregést hallok motorháztető alol. Főleg amikor COD-ban keresi a szervert és csatlakozik hozzá..
25.
25.
gynorbi
Nekem win 7 gamer edition van, és tökéletesen működik rajta minden. KOmpatibilitási módba indítottad a játékod? vagy futtatás rendszergazdaként?
23.
23.
X360_FaNbOy
#23: Érdekes...nálam ilyenek nem fordulnak elő...
23.
23.
Netsu
#23: Talán nem a buherált szart kéne letölteni :)
22.
22.
megalonagyix
Gyerekek ez nekem sem indul... lehet bennem van a hiba, amúgy a Windows 7 tényleg egy fos... ;P lassú mint a betonkötés, háromszor lett újratelepítve, kétlem hogy egy négymagos proci meg 4 giga ram kevés lenne neki... ezenkívűl néha úgy dönt, hogy el kezdi gondolkodtatni a gépet, a RAM felpörög 100%-ra, néha csak úgy kikapcsol a gép, stb... nem tartom többre mint egy game firmware.
21.
21.
gamerplayer
#6: fail...elhiszed h rajtad kivül sok (száz)ezer win7es(többek közt énis) boldogul vele...mindig a winfos(jó nekem is csinál idegesitő dolgokat de azért érteni is kell ám hozzá):D

tök birom h magát soha senki nem tudja hibáztatni...ettöl ember az ember :)
20.
20.
sumo
Letöltöttem, de nem indul.Elakarom indítani és újra indul a gép, már vagy harmadjára. Ha a beállításokra kattintok, akkor is...ja és a nekem is jelez a nod...Na mindegy, nem fogok belehalni, hogy nem tudom kipróbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...