Transformers: War for Cybertron - itt az első DLC

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 29.
  • Letöltés
Link másolása
Letölthető a Transformers: War for Cybertron első kiegészítője: a csomag öt új játszható karaktert és négy új multiplayer pályát tartalmaz - trailerünk is van róla.
Letölthető a Transformers: War for Cybertron első kiegészítője: a csomag öt új játszható karaktert és négy új multiplayer pályát tartalmaz - trailerünk is van róla.



A DLC elsősorban azoknak nyerheti el a tetszését, akik nem rendelték elő korábban a játékot, ugyanis a csomag öt karaktere közül valójában csak kettő (Scattershot és Onslaught) teljesen új, a másik három (Jazz, Shockwave és Demolisher) már azoknak is járt, akik valamelyik - az akcióban résztvevő - üzletnél előjegyeztették a War for Cybertront. A négy pálya közül kettő az Escalation módban játszható csak, a többit már a kompetitív multiplayer módra tervezték. A DLC 800 Microsoft Pontos, illetve 10 dolláros áron szerezhető be.
6.
6.
fojesz
#5: És hát nyilván DLC. :)
5.
5.
Optimus Prime
#4: Igen, mert ez nem patch csak DLC. Ezek a karakterek különböző nagy üzleteknél, különböző platformokra voltak exkluzív előrendelői ajándékok. A TF fórumon sokat vitáztunk unlockalhatók lesznek vagy DLC-ként lesznek elérhetők. :)
4.
4.
fojesz
#3: Nem összecsapás ez, hanem színtiszta üzletpolitika. :)
3.
3.
AmreyP
1: ez nem napiszar ne kezd el dedózást :)

Tehát megvetted gamet tízenakarhányezerért 2 hete és most már veheted hozzá kb 2000 ft a kiegészitöt mert összecsapták a játékot és nem volt idö beletenni. Ha csödbe mennek nem fogom siratni....
2.
2.
Optimus Prime
#1: Ez engem is érdekelne, de nem találtam róla infót.

Egyébként késett hír, már a múlt héten megjelent a videó. :D Ja, és a zene Stan Bush The Touch, mely a '86-os moziban volt hallható.
1.
1.
TryGun
Akkor ez most benne vann eredetileg a PC-s verzióban?

Első komment :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...