GC 2010: A producer folytatná a Parasite Eve-et

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha jelenleg a mellékágnak tekinthető The 3rd Birthday-jel vannak elfoglalva a srácok, a producer állítása szerint ha a PSP-s játék sikeres lesz, előfordulhat, hogy asztali konzolokon is folytatják a Parasite Eve-et - közben a játék GamesComos előzetese is megérkezett.

A Parasite Eve spinoff epizódjának tekinthető The 3rd Birthday PSP-exkluzív lesz, de a producer nem zárkózik el attól, hogy a sorozatot asztali gépeken (a korábbi részek alapján kizárólag PlayStation 3-on) is folytassák.

Yoshinori Kitase a VideoGamer.comnak adott interjúban azzal indokolta a legutóbbi platformválasztást, hogy a PSP kapcsán már rendelkeznek bizonyos tapasztalatokkal, ugyanakkor azt is kijelentette: "Ha ez a játék sikeres lesz, elgondolkodunk a sorozat PS3-as bővítésén is."  A The 3rd Birthday ősszel jelenik meg, alább egy négyperces, renderelt és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó GamesCom-trailert láthattok.

6.
6.
daenath
A karakter nem hasonlit Aya Brea-re, minrtha fiatalab volna? A videobol nem derult ki hogy a story a mitocondriaval folytatodik vagy mas mivel.
5.
5.
daenath
Ejj de kar hogy nincs konzolom, anno PS1-en mind a 2 reszt vegig toltam, az elsot 3x is hogy megnyisak minden bonuszt. Nekem nagyon tetszet a jatek es a sztoria is ott volt a szeren.
4.
4.
Giga0509
Ez megvolt régen PS1-en (a 2. rész) csak nem tudtam végigvinni a 2. pályát.
3.
3.
Raziel88
Nincs mit. Nézegettem hogy olyan ismerős a név és a videó. :D
2.
2.
fojesz
#1: Nagy csöcs vagyok, reggel van még. Köszi, hogy szóltál!
1.
1.
Raziel88
A címben nem jól írtátok a Parasite Eve-et. :D
Amúgy anno még PS1-en játszottam az első két résszel. Azok jók voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...