Mass Effect 2 - szeptemberben jön az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Szeptember elején válik letölthetővé a Mass Effect 2 harmadik, nagyobb lélegzetvételű kiegészítése, a Lair of the Shadow Broker - ha minden igaz, az új DLC fogja leginkább befolyásolni a folytatás történetét, a készítők szerint pedig az egyik "legkielégítőbb" ráadásnak nézünk elébe.

A Kasumi's Stolen Memory és az Overlord után a Lair of the Shadow Broker lesz a Mass Effect 2 következő komolyabb, önálló küldetést is kínáló kiegészítése, amelyben a játékosok Liara T'Sonival vállvetve szegődhetnek a Shadow Broker nyomába. Mint ma kiderült, a DLC szeptember 7-től válik letölthetővé, 800 Microsoft Pontos áron.

A Bioware szerint a Lair of the Shadow Broker minden szempontból az egyik legkielégítőbb kiegészítőnek ígérkezik, és elvileg egy olyan meglepetésre is számíthatnak a rajongók, amit előzetes bejelentésben biztosan nem fognak lelőni. Az nem derült ki, hogy lesznek-e még további DLC-k a Mass Effect folytatásához, de az biztos, hogy a múlt héten bejelentett PlayStation 3-as változat tartalmazni fogja az összes extra fejezetet.

17.
17.
drat576
#12: Nah annak én is nagyon örülnék, bár én az old republic online helyett a Guild Wars 2-t választom majd, mert az ingyenes, de a KOTOR 3- nak már nagyon itt az ideje
16.
16.
Macifasz
15.
15.
Semmer
#8: "Ez nem "kedves PC-sek" akart lenni?:-)"

X-re is ugyanannyi, ha nem több a warez, mint PC-re....
14.
14.
01lampa
nekem semmi bajom ezel h ps3 is megjelenik de akor ps3 game is megjelenhetne xbox ra mer ez igy azé nem valami igaságos :S:S
13.
13.
Blint19
#9: A harmadik rész már mindhárom platformra egy időben jön!

"hát megint ps3...
úgy unom már.."

Köszönjük Emese!
12.
12.
Macifasz
#11: És remélem, hogy mindezek után a BioWare végre nekiáll a Kotor III-nak,mert bár befizetek az Old Republicra, de nehogy azt higgyék, hogy elnyomhatják a torkomon, mint Kotor III. Nem-nem-nem-nem. Azt csinálják csak meg szépen külön, single kampánnyal.:-D
11.
11.
drat576
Nah már épp ideje volt, mert én úgy emlékeztem hogy nyárra ígérték a DLC-t, remélem már 2011ben kidobják a 3-mat, végülis a Dragon age folytatása is másfél év alatt lemegy, úgy hogy közben hányják a DLC-ket, csak ott holt bénák egy ideje a DLC-k, kb a Darkspawn Cronicles óta, utálom hogy így külön vannak.
10.
10.
Macifasz
#9: Sztem 2012 eleje, kb. ugyan akkor, mint a kettő, azaz Január vége fele. persze lehet, hogy már jövőre jön, mivel már rég óta fejlesztik. Asszem már a 2. rész alatt elkezdték, szóval hamarosan jön.:-)
9.
9.
ilor14
hát megint ps3...
úgy unom már..
de az ME3 mikor jelenik meg?
mert ha jövőre akkor míg ők játszanak a 2-vel mi meg már a 3-at nyomjuk :D
ja gondolom a 3 is kijön majd ps3ra egy évvel később és megint az összes dlc meglesz nekik...
8.
8.
Macifasz
#7: Ez nem "kedves PC-sek" akart lenni?:-) Amúgy egyet értek. Az ME2-nél minden adott volt. A CE-ért "csak" 9 ropit kértek el, és ha azt veszem, hogy a fapados változatokért szoktak ennyit, vagy még többet is, akkor igen is simán meg kellett volna érnie. Én már novemberben előjegyeztettem a CE-t, és így csak 8 ropi volt. És 100%-ig megérte.
7.
7.
Jinbobo
Kedves, boxosok! Ezt magatoknak köszönhetitek! Ha mindenki legálisan jutott volna a játékhoz és nem csak 30%-otok, akkor valószínű a fejlesztők fejébe sem fordult volna meg hogy kiadják ps3ra a game-et!
6.
6.
zsilvolgyi
Még jó hogy lesz a ps3-ason. alig várom!
5.
5.
Macifasz
Az meg a másik dolog, hogy az első rész nélkül kiadni PS3-ra kettőt nagy baromság. Mind karakteri mind történeti mind motívációs szempontból fontos az első rész, és egy átkötő illetve összefoglaló videóval nem ugyan azaz élmény, minthaí végigjátszottad volna. Szóval ez is csak a pénz és nem a PS3-as tulajok megsajnálása miatt van.:-/
4.
4.
Macifasz
És van már hír a magyar változatról? Eddig ugyan is arról szóltak a hírek, hogy hazánkba nem jön, illetve, hogy nem lesz rajta magyar felirat, és az angol meg összeakad a magyar verzióval. Nyelvet pedig nem lehet átállítani magyarról angolra. Szóval érdekelne, hogy ezzel kapcsolatban mi a hleyzet, van e változás?
3.
3.
Blint19
#1: Ismét lesz miért utálni a PS3-asokat! :)
2.
2.
Ca$h
Hát ez gyönyörű... jól megbüntettek minket azért, hogy egy rakat pénzt költöttünk kedvenc játékunkra... :(
1.
1.
dante92
Fasza, ez is benne lesz a PS-es verzióba...ők megkapják a játékot 15 ezerért, minden szarral, mi pedig fizessünk csak külön-külön....legalább a PS3-as verzió megjelenése napján lenne ingyenes az Összes DLC!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...