id Soft: még várni kellene a 3D-s játékokkal

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
Az id Software egyik istensége, Todd Hollenshead szerint ugyan a 3D és a játékvilág jól működik együtt, de úgy érzi, kicsit gyors a tempó, s ha elhamarkodják a dolgot, annak nem lesz jó vége. Ezen kívül még sokallja a 3D-s televíziók árait is, csak úgy mellékesen.

A játékvilág kissé hirtelen ugrott rá a 3D-s megjelenítésre, legalábbis az id Software-es Todd Hollenshead szerint. Persze az Avatar hatalmas sikere után egyértelmű volt, hogy ennek a médiumnak is a 3D a jövője, mégis, kissé túl gyors a tempó.


"Valószínűleg eljutottunk arra a pontra, hogy azok a cégek, akik eddig nyomták a 3D-t, vagy még most is nyomják, kitalálták, hogy miként tehetnék ezt az egész dolgot királlyá, míg korábban annyira nerd dolog volt, hogy mindenki szégyellte." -nyilatkozta Hollenshead.

Annak ellenére, hogy a 3D-t és a gaminget néhány cég, legfőképpen a Sony hatalmas erőkkel próbálja összekötni egymással, Todd úgy gondolja, hogy a technológiának jobban el kellene terjednie, mielőtt a játékipar ilyen nagy hévvel ugrik rá. Ezen kívül az úriember még finoman hozzátette: "A -s tévék rohadtul drágák, van már elég 3D-s tartalom ahhoz, hogy megérjen ennyit?"

7.
7.
nero66
Multkor voltam a Media Markt-ba és ott is láttam kb 600-700e-ért de azok nem csak 3D-ek voltak hanem olyan ha a rendes adásból átlehet váltani 3D-be...:S
6.
6.
elite_hun
Egyet értek vele.
Amúgy az utolsó mondatból kimaradt egy 3D és csak egy -s került a szövegbe^^
5.
5.
papailajos
Igaza van Todd Hollenshead-nak!!!
4.
4.
HATRED
600 rugó körül mozog és elég sok helyen látni
3.
3.
K/G.
2.
2.
Diego1994
Csak be kell ütni google-ba. Kb 400-800 ezer, mérettől minőségtől függően. Plazma, lcd stb.
1.
1.
Spytach
Sacc/kb mennyi is egy ilyen 3D -s TV mert őszintén szólva még egy reklámban egy üzletben sem láttam,hogy lehetne kapni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...