PSP Go-ra nem lesz új Kingdom Hearts

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a PSP Go-t hivatalosan nem forgalmazzák itthon, ezért inkább csak érdekességként szolgál a Square Enix legutóbbi bejelentése, miszerint az új, PSP-exkluzív Kingdom Hearts kizárólag UMD-lemezen lesz kapható, s így a Go-n nem lehet majd játszani a játékkal.

Európában szeptember 10-én kerül boltokba a Kingdom Hearts legújabb része, a kizárólag PSP-re megjelenő Birth by Sleep, azonban - ahogy azt először Phil Villareal blogger és az Arizona Daily Star újságírója, majd a Kotaku kiderítette - a játék csak UMD-lemezen lesz kapható. A Square Enix mindössze annyit közölt, hogy egyelőre nincs tervben a digitális úton, a PlayStation Networkön beszerezhető változat elkészítése, konkrét információkat pedig nem árultak el azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek a dobozos példány kizárólagos kiadása mellett.

A PSP legutóbbi reinkarnációja, a Go ugyanis kizárólag letölthető játékokkal működik, UMD-olvasója nincsen - pontosan ezért nem árulja a Sony itthon a gépet, hiszen Magyarországon hivatalosan a PlayStation Store-t sem vezették még be. A PSP Go-t sem a játékosok, sem pedig az üzletek nem szerették, és a Square Enix döntése is összefügghet a Go gyenge szereplésével. A kiadó a gép kihagyásával akár trendet is indíthat a jövőben, ami annak fényében lenne szomorú hír a Sony számára, hogy a LittleBigPlanet rövid késését leszámítva minden komolyabb PSP-s játék elérhető volt a PlayStation Networkön is.

5.
5.
NECROSMOKE
Pedig ki fogjág adni GO-ra is
4.
4.
Dethklok
Ja és az ilyen Japó stílusú cuccokban miért van az összes férfinek langyi feje arra sosem jöttem rá.
3.
3.
Dethklok
Hát szerintem a PSP go egy kalap kaki volt.Én a PSP-n csak UMD-n toltam és úgy tökéletesen működött.És nem volt net a PSP-n (nekem nem is hiányzott rá).
2.
2.
fojesz
#1: igaz, köszi, hogy szóltál
1.
1.
tundra
Be van vezetve a PS Network itthon, a Store nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...