DotA-trilógiát készít a Valve?

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Akárhogy is, a cég bejegyeztette a DOTA 2 és DOTA 3 neveket a szabadalmi hivatalnál. Ez persze önmagában még semmit nem jelent, valószínűleg arról van szó, hogy ha sikeres lesz az alapjáték, akkor később jöhetnek akár a folytatások. És miért ne lenne sikeres?

Ritka, hogy egy Warcraft 3 custom map, vagy bármilyen amatőr próbálkozás idáig jusson, de egy megérdemelt sikertörténet ez. A DotA Allstars ugyanis már évek óta egyetlen ember, egy bizonyos IceFrog keze munkáját dicséri, aki önkéntes bétateszterek segítségével továbbra is tökéletesíti a pályát, miközben a Valve már leszerződtette, s egy csapatot vezet a cégnél.

Jon St. John szinkronszínész (Duke Nukem hangja is, egyébként) már véletlenül leleplezte twitteren, hogy hangokat rögzítettek a DotA játékhoz a Valve stúdiójában, így abban eléggé biztosak lehetünk, hogy a Valve igenis konkurenciát készül állítani a Heroes of Newerth-nek és a League of Legendsnek, s persze az eredeti DotA-nak is.

Most azonban az amerikai szabadalmi hivatal bejegyzéseiből kiderül, hogy a Valve szabadalmaztatta a DOTA2 és DOTA3 neveket is, így valószínűleg a srácok hosszútávra terveznek IceFroggal, és az ő ötleteivel.

5.
5.
exonic
Én is szeretem a dotát, régen sokat toltuk, de mostanság áttértem a LoL-ra, a hon-t is kiprósziztam, de 1 fizetős, 2 nem tartalmaz több újdonságot mint a LoL- már ha tartalmaz annyit... -de erre az igazi "DoTa"-ra kíváncsi leszek, váratós lesz :D
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
InGen
Kösz, fixed. Megnyugtató, hogy megbocsátasz :)
1.
1.
p.balou
InGen, a bevezetőbe "bejegyeztetta" nem helyes szvsz :D
Meg az előző cikkedbe gyébként irtál egyébként helyett, de megbocsájtok!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...