Tölthető a War for Cybertron második DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 7.
  • Letöltés
Link másolása
Rövid időn belül a második kiegészítő csomag is megjelent az elmúlt idők legjobb Transformers-játékához, a War for Cybertronhoz. A DLC újfent a többjátékos módokat bővíti, két új karaktert és öt eddig nem ismert pályát próbálhatnak ki a játékosok. Let's roll!

Az Activision a minap megerősítette: letölthető a Transformers: War for Cybertron legújabb, második DLC-je. A PlayStation 3-as verzió 10 dollárért szerezhető be a PSN-ről, míg az Xbox 360-as kiadás 800 Microsoft Pontba kerül, és természetesen a Marketplace-en vásárolhatjátok meg.

A kiegészítő két új karaktert, Zeta Prime-ot és Dead Endet teszi játszhatóvá az Escalation módban, de öt új pályával is bővül a játék: a Pulse, a Static, a Horizon, a Sector és a Metropolis természetesen a kompetitív multiplayer módokban is használhatók.

A War for Cybetron július végén már kapott egy DLC-t, abban öt új szereplő és négy új térkép várta a játékosokat.

7.
7.
papailajos
Nem er 10 dolcsit a jatek nemhogy a DLC-k.
6.
6.
Gt17
5*
1etértek.Az a baj hogy a régi kiegek pl a call of duty kiegek és a medal of honor kiegek,sokkal több cuccot tartalmaztak,de dvd-n kellett kidobni,ami azért költségesebb volt,mint hogy feldobjuk pl a live ra azt had szedjék,ráadásul még a tartalma = a 0 val....
4.
4.
Oliver S96
hááát... szerintem nem volt akkora játék hogy még DLC-ket is letöltsek hozzá
1.
1.
KD
adhatnának kicsit több karit is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...