Nem lesz co-op kampány a Black Opsban

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
A Treyarch hiába látta el 2008-ban a World at Wart kooperatív móddal, a készítők legutóbbi nyilatkozata alapján a Call of Duty: Black Opsban már nem lesz lehetőségünk az egyjátékos kampányt barátunkkal vállvetve végigtolni. Aggodalomra nincs ok, hiszen osztott képernyős multi az helyet kap a játékban.

Dan Suarez, a Black Ops producere megerősítette, hogy nem terveznek kimondottan co-opra hihegyezett küldetéscsokrot, mint amit legutóbb, a Modern Warfare 2-ben láttunk a Spec Ops játékmódban, de még a World at Warhoz hasonló, barátunkkal vállvetve végitolható single lehetőségét is elvetették.

Viszont a frencsájz történetében először, osztott képernyős online multiplayerre invítálhatjuk meg a kanapén mellettünk ülő cimborát a Combat Training játékmódban és a szimpla multiplayerben. Előbbi a voltaképpen a botok ellen vívott edzés, ahol elérhetővé válik minden, online játékban helyet kapó térkép. A Single kampány tehát megmarad eredeti funkciója mellett, s látva, hogy split-screenen barátunkkal együtt vonulhatunk online csataterekre, talán nem marad hiányérzetünk.

A Treyarch egyébiránt teljesen felturbózta a Black Ops multiját, az új XP-rendszerrel, szuperfegyverekkel és videomegosztás lehetőségével, sőt az egyensúly kialakítása bizonyult a legnehezebb feladatnak.

Japánban ellenben cenzúrázzák az új, összel megjelenő Call of Duty-epizódot. A térség korhatár-besorolásért felelős hivatala a legmagasabb, Cero Z osztályba sorolta be a programot, ami a pornó-műfajából ismerős "Csak felnötteknek" besorolással egyenértékű. A ítészek azt nehezményezték, hogy a robbanások során szakadnak a végtagok, ami már náluk kiveri a biztosítékot. Ez furcsa, hiszen a shogunos filmeknek nem ettől volt egyedi varázsa? Tény, hogy a szigetországban ez a naturális opció kimarad az ott megjelenő verzióból.

11.
11.
gamerplayer
#9: Lehet majd változtatni nehézségi fokozatot a botok ellen.
10.
10.
pjoco
#9: Botok ellen a bánat se fog játszani akkor inkább már megyek a netre igazi embereket ölni!
9.
9.
wildláma
én isten igazából nem bánom, mondjuk a spec opsos missziók jók voltak, azt élveztem, de a tény, hogy most már botok ellen is tolhatjuk, az nem is tudom hogy jó, vagy rossz ... elvégre ki tudja milyen nehéz lesz őket kinyírni, vagy merre fognak szaladgálni vagy ilyesmi.
7.
7.
LtK
hát ez egy rossz hír =S pedig jó lett volna csapatni a haverokkal
6.
6.
hakydakillah
Rengetegen rinyálnak COD coop-ért, jómagam is:-), igazán tehettek volna bele...
5.
5.
pjoco
Anno azt mondták lesz coop benne és a zombik módról sincs semmi hír meg pont tegnap mondtam barátomnak hogy 2-en kitoljuk majd a coop-ot! :( Nagy kááár érte!
4.
4.
Mathia$
Ez mind szép és jó, de mi lesz azzal a Special Ops szerű játékmóddal amit akár 4-en is lehet tolni online? Korábban, asszem még E3-on említettek pár szót róla.
3.
3.
PGab
Jó lett volna, de talán egy kis remény maradt még a zombi módnak, hisz az adta meg a WaW igazi sava borsát. A többi csak cod4 koppintás volt. Korábban elég sok jel utalt rá, hogy újra lesz zombi mód, most meg mintha azt is cáfolták volna már. :(
2.
2.
zsilvolgyi
1.
1.
zozo78
No problemo! Ahogy az orosz mondaná amikor japánban nyaral!
annyira én amúgy sem foglalkoztam vele! Fő, hogy a multi legyen jó és a grafika minimum elérje az MW1-2 színvonalát mert hát a world at war-ban kissé lemaradt pedig elvileg ugyanaz a motor....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...