PlayStation Move - így néz ki szétszedve

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Megszokhattuk már, hogy amint egy technikai újdonság megjelenik a piacon, néhány vállalkozó kedvű hozzáértő nekiáll szétszedni az adott holmit. A frissiben megjelent PlayStation Move most azonban szakértő kezekbe került, így a folyamat nem volt hiábavaló.

Az iFixit szakemberei ugyanis a szétszerelést követően megállapították, hogy a Move eléggé jó minőségű, és könnyen is javítható -ez többek között annak köszönhető, hogy egyszerű szétkapni a cuccot. A felnyitást követően örömmel állapították meg a srácok, hogy az akkumulátor például csatlakozóval kapcsolódik a nyáklaphoz, nincsen ráforrasztva, így könnyedén cserélhető, hasonlóan a ravaszhoz, amit egy egységként tehető ki és be.


Az kontroller végében helyet kapott LED meglepő módon 24 bites színmélységet tud, tehát több mint 16 millió szín megjelenítésére képes, a Sony mérnökei egy hűtőbordát tettek mellé, ezzel növelve az éllettartamát. További képek, és szerelési útmutató az iFixit oldalán.

10.
10.
zsilvolgyi
ha lenne tuti nem szedném szét :D
9.
9.
tabu3x
#7: ja, tényleg puha. és ez esetben az kell mondani, h szerencsére. tegnap pl véletlenül lepofoztam a falat vele, de mindenféle látható külsérelmi nyom nélkül megúszta.
8.
8.
deviques
#7: Puha. Olyan mint egy jól átfőtt pingpong labda. :)
7.
7.
Robben84
#6: Ha jól tudom azért mert a fagyi puha és lehet nyomogatni szal elég nehéz lett volna szétszedni de ez nem biztos.
6.
6.
gamerplayer
Azt a lufit nem akarták szétszedni? Kíváncsi vagyok mi van benne vagyis, hogy néz ki, ami benne van. :D
4.
4.
Motig
hát nemtudom.. kiprobáltam és a fliper kar nem ép a legjobb helyen volt(meg nekem olyan érzésem volt folyton hogy mozog..) akkor mostmár értem mért volt olyan fura érzés a kezembe.
1.
1.
Top Secret
Én azért nem szedném szét.Kivnácsi vagyok a Will It Blendbe mikor láthatjuk?!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...