DmC - a régi Dante már nem volt elég cool

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Az új Devil May Cry bejelentésével kapcsolatban az egyik leginkább meglepő fordulat az volt, hogy a készítők teljesen lecserélik a már jól bejáratott főhőst. Teljesen új Dantét, és teljesen új hangulatot kapunk, ám ez egyelőre nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Az új DmC-t a neves Ninja Theory fejleszti, s a nagyfőnök, Tameem Antoniades elmondta, miért is változtatták meg Dante külsejét. Szerinte egyetlen okuk volt: az új karakternek maximálisan a coolságról kell szólnia.


"Ez az egész arról szól, hogy Dante cool legyen, és te is coolnak érezd magad, miközben játszol vele. Így a harcrendszer és a harci stílus is ehhez fog alkalmazkodni." -nyilatkozta Antoniades. Szerinte ugyanis a 2001-ben megjelent Devil May Cry-ban behozott Dante akkor jól nézett ki, de ma már kiröhögnék egy tokiói klubban, ha ilyen öltözékben menne le.

Az eredeti Devil May Cry készítője, Hideki Kamiya, aki mostanában a Platinum Games nagyfőnöke, és teljes erővel a Vanquish befejezésén dolgozik elmondta, hogy neki is hiányzik a régi Dante, amit ő és a társai annak idején megalkottak, és nem érzi helyesnek a váltást.

Úgy látszik, hogy egy tokiói klubban csak akkor fognak szeretni, ha kábítószeres homoszexuálisnak vagy öltözve, mert be kell látnunk, hogy az új Dante sajnos így néz ki. Úgy látszik, tényleg igaza lesz Keiji Inafune-nak, a japán játékfejlesztők nagyon nem találják a helyes irányt. Kérjük vissza a régi Dantét!

80.
80.
kesovary
trendi gyerek tapsot érdemel a b-zija :)
79.
79.
kesovary
trendi gyerek tapsot érdemel a b-zija :)
78.
78.
#62: Akkor elnézést kérek! Sorry!
76.
76.
rossitibi
Ezt úgy találtam! Kb nekem is ez jutott eszembe először!


http://www.youtube.com/watch?v=dopcP-7tMso
75.
75.
Hiroky
Szerintem amúgy a Trailer elég beteg lett, ha nem azt írták volna oda ,h DmC, hanem más nevet akkor tök jó játéknak nézne elébe mindenki, csak most mindenki azon lovagol, hogy miért váltották le Dantét 'erre'.. többek közt én is:) De abban biztos vagyok ,hgoy jó játékot fogunk kapni, csak nem egy igazi Devil May Cry-t..
74.
74.
JohnnyBoy001
Bár már túl vagyok az első két DmC-n, és ennek ellenére se vagyok túl nagy fanja a játéknak (de azért nem mondom azt se, hogy rossz :P), ám az ilyen és ehhez hasonló "nah akkor cseréljük le a már jól bevált/megszokott dolgokat, mert az új az jobb" elméleteknek nem vagyok nagy híve....meg eleve nem értem miért kellett lecserélni a komplett karaktert? Ha adtak volna a régi Dantéra valami "cool" rucit akkor nem lett volna meg ugyanaz a "cool" hatás? Vagy csak én vagyok ennyire maradi?
Továbbá szerintem a DmC fanok ugyanúgy fanjai az eredeti Danténak mint magának a játéknak, vagyis akkor most új DmC fanokra hajaznak a készítők? A régiek meg le vannak ejtve? Vagy hogyvanez?
72.
72.
Zieg
dante vagyány volt lesz és marad is mindörökre ez az uj izé meg csak valami pipergőc
71.
71.
rossitibi
#70: Ez nem DMC lesz! Látni! Tök más játék! Jó vagy nem jó...semmi köze a régihez! Velem nem vetetik meg igy ez biztos! A bayonettának sincs semmi köze hozzá! Pedig én vártam! Szerintem egy átláthatatlan..nem akarom mondani a véleményem róla mert biztos vannak rajongói Hamar túladtam rajta,de a DMC-imet nem tudnám eladni! Bármikor újrakezdem mindíg élvezem! De ez egy sz@r lesz!
70.
70.
360Petke
#46: Akár a Bayonettára is írhattad volna..oszt mindenki oda-vissza nyalta a picsáját..:D ne ítélkezz már előre mindig...:D A Mafia 2 meg levolt pontozva pedig várták mint a messiást...semmiből se az jön ki amit várunk:D de ha van 1 repülő Delorianod esetleg..ami elvisz a jövőbe..szólj:)
68.
68.
rossitibi
Itt a link mégegyszer!
http://www.petitionspot.com/petitions/Dmc

Terjesszétek mindenhol!!!!
67.
67.
Raziel88
Egy tokiói buzi bárban megállná a helyét. Ez kell a népnek egy női ruhába öltözött emo buzi főhős.
Vissza a régi Dantét!!!
66.
66.
Speper
Kár így elkúrni ezt a sorozatot, hogy néz már ki az új tag? Mintha az útszéléről szedték volna össze... omg
65.
65.
rossitibi
#64: Na de képzeld el ha a következő részt egy homokos emós f@sszal kéne végigvinned!
Ez pont olyan! Én mondjuk őt is megsíratnám! Dantét is siratom :(
64.
64.
elite_hun
#61: Imádom az AC2-őt de azt azért valljuk be hogy Ezio nem az a cool gyerek. Ő nem beszól hanem egyszerűen megöl ^^
63.
63.
Optimus Prime
Végre beugrott, hogy kire is hasonlít nagyon az új Dante - ezért a holtkóros kinézet is:
http://blog.zap2it.com/thedishrag/legacyimages/photos/uncategorized/2008/06/16/lurch_butler3a1.jpg
62.
62.
mnmn1
#57: nyugi nem neked küldtem.
61.
61.
rossitibi
Egy tokiói klubban kiröhögnék Kratost is meg Riut ismeg Ezio-t meg sorolhatnám!Elég hülye kifogás! Hogy nézne ki Kratos egy mai cool-nak nevezett buziként??? Mert ez pont olyan! Majd a nyugat kedvéért lehet hogy emóst csinálnak az összes hősből?? Bevehetik az összes faszomat!

Remélem mindegyikőtök aláírta azt a peticiot amit belinkeltem!!!!
60.
60.
drakecsaj
#57: Nyugi, egyetértek Motrival. Nem neked szánta szerintem, mivel nem volt az irománya előtt a komment számod :)
59.
59.
Mortician
#57: Szerintem a hírben olvasható idézetre reagált. Nem neked szánta.
58.
58.
savior10
Naa emberek nem kell az egymás elleni agresszió inkább baszogassuk tovább ezt az "alfahímet" meg a ninja theoryt amiért kinyírták a játéktörténelem egyik legkirályabb karakterét
de egyébként már korábban is említették hogy esetleg folytathatták volna a Nero vonalat mert ő se volt semmi plusz a kezével k****a jókat lehetett osztani
57.
57.
#55: Mit képzelsz te ki vagy???
Anyámat minek hozod ide???
Vegyél vissza kicsit amíg barátságos vagyok!!!

Egyébként meg leszarom, milyen Dante! Van ettől nagyobb gondom is!!!!
Akinek nem tetszik, ne vegye meg!!!
55.
55.
mnmn1
értem! anyád nem volt elég cool hogy megmondja hogy a régi, normális dante a coolok, coolja es ez a p*cs akit Danteinak nevezel az nem cool hanem egy kis b*zi?
már semmi sem lesz olyan mint régen? ahogy a reklámban mondanak: azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi...

Mi lesz a következő? Kratos-ból egy hernyó lesz? mert ez Danténak kb. ekkora visszalépés...
54.
54.
Hát nekem bejön a RÉGI Dante is, meg képzeljétek el bejön az ÚJ Dante is! Most akkor mi van???
De tényleg, jól néz ki a fiatalkori Dante!
53.
53.
Skyer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...