F.E.A.R. 3 - Alma nem bír magával

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 1.
  • Videó
Link másolása
Bár az új F.E.A.R. csak októberben jelenik meg, a játék már jó előre kapott hideget és meleget is. Egy valamit viszont meg kell hagyni, a játékot készítő Day 1 Studios jó érzékkel ismerte fel, hogy az élőszereplős trailereket talán nem kellene erőltetni, ennek fényében pedig az új előzetesek egész hangulatosak lettek.

Alma hamarosan szülni fog, s ahogy közeledik a nagy esemény, úgy kezdi elveszíteni az uralmát az Almaverse felett. Míg az előző részekben a játékos néhány másodperc erejéig, látomásszerűen élte át Alma vízióit, addig a F.E.A.R. 3-ban mindez már-már valósággá válik - az új trailerből kiderül, hogyan.

A Gametrailers jóvoltából egy kétrészes, körülbelül nyolc perc hosszú gameplay videó is megjelent, ezt még a Penny Arcade Expón rögzítették a srácok. A Paxton Fettel társaságában történt kalandokat az egyik fejlesztő is kommentálja.

20.
20.
zsilvolgyi
17.
17.
tjames
Nekem is úgy tűnik, mintha ez nem is fear lenne...miért van ez?
16.
16.
TEEBEEX360
Hát ez kajakra nem FEAR.Ezt is tönkre vágták.Egyébként nem tudom mit lepődtök meg ezen manapság minden gémet elbasznak mert az amcsi vérpistikéknek több kell.Kell nekik az újítás.Ez a baj a mai játékos réteggel hogy sírnak itt, hogy jaj semmi újítás aztán mikor meg újítanak az meg már nem jó.És ez egyre rosszabb lesz.Mivel elszállnak maguktól a készítők,nincs több ötlet,és így számtalan gémről lehúzzák a rókabőrt.Lásd SILENT HILL,RESIDENT EVIL,TOMB RAIDER.Ezek a játékok már árnyékok önmaguknak.Ez van ezt kell szeretni.
15.
15.
Ragnarök
Hát... ez a trailer számomra igen csak gyenge még mindig. Nekem ebből nem jött át hogy ez FEAR akarna lenni... csak a végén amikor megláttam a F3AR feliratot... lol.
14.
14.
Kerik
#11: Ha jol tom akkor a Project Origin végén Beckett válik a kölyök apjává.
13.
13.
air 2
Most adta kölcsön a haver az első részt,meg a kiegjét!Most végigtolom újra,nosztalgiázásból.De amit most láttam trailert az nem tetszett!Sikerült szétbaszi a sorozatot!
12.
12.
BloodyDeath
Hát nem tudom, hogy vagytok vele srácok, de én kimondhatatlanul tudnám élvezni, hogy megkinozzon Alma. Ahhhhh grrr még a gondolattól is bele borzongok.
Amugy ez nem tudom mien játék, de nem fear. Sőt ez inkább olyan Biosock szerüségü utánzat. Persze persze szép játék, meg kitudja milyen lesz a hangulata, de már nem nem lesz az a tűz mit éreztem amikor az I részével gémeltem. Már a II. is alább adott, de azt fanatikus tekintet nem is akarta észre venni.
Szó mi szó meglesz ez a rész is mert Alma van benne és most még perpillanat semmi másért nem kell a gém.
Ahh Alma Te csodás Alma.
11.
11.
p.balou
Ki a szerencsés apa? XD
10.
10.
Nathan
nem vagyok nagy FEAR rajongó de ere a részre kiváncsi leszek
9.
9.
GeeZa
Ez a játék jól elment valami teljesen más irányba sajnos. A jól bevált hangulat teljesen eltávolodott az első résztől. A kommentár minden harmadik mondatában ott van: funny, really funny.... Ez lett a FEAR!
7.
7.
Top Secret
Már várom ez a cuccot nagyon tetszik a style!
6.
6.
pjoco
Hát én nagyon várom főleg a coop miatt! Mondjuk manapság egyre több játékban kapunk coop módot csak lant valahogy kifelejtik a mocskos gecik!
5.
5.
bsg09
Miért érzem úgy, hogy ez egy Fear néven futó budget kategóriás játék lesz :S És most tekintsünk el árazásától...
4.
4.
krami
Nem tűnnek rossznak, de ha nem tudnám h ez a fear magamtól nem jönnék rá.
3.
3.
Yagami Light
Úristen! Mit műveltek ezzel a játékkal?!!
Mi a francnak kellett átmenni Bioshockba. A sima fegyverek már nem is elegendőek?? Valahogy eddig is furcsa volt számomra, hogy egy szellemes játékot mi értelme van lövöldözős fps-el köríteni vagy fordítva, de ezzel most aztán túl lőttek a célon. Nem azt mondom, hogy rossz játék lesz, de azért nem kellene ennyire túlcifrázni. Ez már nem az a FEAR ami volt.
2.
2.
Horvi14
nemtom sztem nemvmi nagy eza trailer...
1.
1.
McDuff
még mindig nem győzött meg!nem érzem azt hogy ez F.E.A.R. lenne...ez vmi elkorcsosult szemét...de előzetesek terén télleg fejlődtek,me ezek az élőszereplős trailerek röhejesek voltakXD
mondjuk nem értem minek kellett 2x belerakni az égő démonállatfajzatot hogy kiugrik a metrókocsiból...elsőre se ijedtem meg tőle,nem hogy másodjára:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...