Nem sokan vitték végig a Killzone 2-t

  • Írta: InGen
  • 2010. október 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Guerilla Games producere érdekes adatokat osztott meg a nagyérdeművel: ezek szerint habár több mint 3 millióan vásárolták meg a Killzone 2-t, ezek fele sem tolta végig a játékot, mert valahol elakadtak menet közben, vagy megunták és félretették a cuccot.

A Killzone producere, Steven Ter Heide mesélt arról, hogy a játékosoktól érkező adatok, a trófeák, és más, szerverek irányából érkező információk alapján nagyon jól be tudják határolni, hogy mennyien vitték végig a Killzone 2-t, hol akadtak el a legtöbben, és ezeket össze tudják hasonlítani a más csatornán érkező panaszokkal.


Például sokan azt rótták fel a fejlesztőknek, hogy a játék nem elég változatos - már ami a környezetet illeti. Steven Ter Heide szerint például érdekes, hogy akik ezt mondták, azok általában nem jutottak túl a Killzone 2 első felét képező (valamelyest tényleg egyhangú) városi részeken, s nem látták, hogy később mennyivel nagyobb és változatosabb területeket tartogat az anyag. Sőt valójában a vásárlók több mint fele egyáltalán nem vitte végig a játékot.

"Ki tudjuk egyensúlyozni a fórumhozzászólásokat és a valóságot. Például ha valaki azt írja a fórumon, hogy hosszú időbe telt végigjátszani a Killzone 2-t, akkor meg tudjuk nézni a statisztikáink között az átlagos végigjátsztási időt, és ki tudjuk deríteni, vajon tényleg van-e probléma. Nagyon sok hangos rajongó kiabál felénk mindenféle dolgot, de meg kell próbálnunk objektívnek maradni, amennyire csak lehet " - fejezte be a producer.

58.
58.
sayainbarni
Nekem sikerült végig vinni,bár voltak nehéz pályák
57.
57.
kevinbutler
#14: Na ja de lehet, hogy túlélte habár kitudja lehet, hogy chiméraként már nincsen szüksége rá. Ha nem ő lesz az se gond, szegény emberiségnek már így is elég baja van.
56.
56.
wigyory
Én is végigtóltam-már többször is -én sem tudom megunni, de a végén leszedett a mocsok jó párszór-de kinyirtam a ganyét! Majd bummm a fejbe!
55.
55.
Doc.
#52: milyen igaz, lőni nem is kell csak előre menni. elakadásnál nem feltétlen arra kell gondolni, hogy nem kapta meg az utat. elite-en azért jó nehéz lehet a végén.
54.
54.
Jinbobo
#52: Tekken6 Király game!! Gyere online-zni! Nagy harc dúl! Egyébként a Killzone2 vége nagyon szivatós de azért meg lehet csinálni! Akik nem vitték végig azok le maradtak egy brutál jó tűzharcról!
53.
53.
ultradani
nekem tetszett és végigtoltam :P
52.
52.
mark825
nem tom én is most akartam megvenni de elfogyott a boltban és inkább a TEKKEN 6-t vettem meg de azt nem tudom megérteni egy FPS játéknak hogyan lehet nehéz az irányítás meg hogyan lehet néz egy pálya szakasza amikor csak előre kell menni tehát aki nem tudja végig vinni az ratyi má bocs azoknak.
51.
51.
DonCougar
Hmmmm nekem 6 óra kellett hozzá.:D:D Eleinte nekem is furcsa volt az irányítás de hamar megszoktam.
50.
50.
TEEBEEX360
#48: Csak mondtam a 70%-ot.De sok ismerősömnek megvan és ők is vagy túladtak rajta vagy felrakták a polcra dísznek.Mivel nem valami nagy szám játék.És persze törődjenek a játékosokkal ebben egyet értünk.De ezt csinálták eddig is.És ezáltal sorra basszák el a sikercímeket.Példa?DmC.Kell a lazaság ez kell a népnek azt nesze.Mi lett Dante-ból?Egy rossz buzi aki biztosan alányúl egykét szörnynek a játék során.
49.
49.
Naliak
Nekem a PS3-hoz adták! Ott porosodik a polcon !
Az irányítását nem szeretem, de amúgy nagyon szép játék (XFPS-t sajnos nem szereti)
48.
48.
shatterhand
#47: tök átlagos, semmi extra
ez tetszik:))
a 70% honnan jött ki amúgy?

de van egy olyan is,hogy nem mind arany ami fénylik
másképp: nem az a lényeg, hogy miből mennyit adtak el,mert az legfeljebb azt mutatja mennyire van leegyszerűsítve,hogy minnél több ember tudjon vele játszani

Szal én inkább arra szavazok,hogy jó legyen, törődjenek a játékosokkal(!!, itt ez megtörtént folyamatosan) és ne legyen átlagos.
47.
47.
TEEBEEX360
Aki most a játékosokra fogja hogy csak azért nem viszik végig meg dobják félre mert hülyék hozzá akkor eléggé gáz.Nem bírjátok elviselni azt,ha egy játék valóban tök átlagos és nem érdekli úgy a gémerek 70%-át mint ahogy lennie kellett volna?Nekem is itt van.Végig vittem és elmondom nektek hogy milyen a gém.Egy tök átlagos cucc.Semmi extra.Nulla.Ugyanaz mint az 1.Unalmas monoton az egész.Ez van vérpistikék.
46.
46.
hakydakillah
hát anno a Killzone 1 nem jött, de a 2est már jónak tűnt, de úgy kb. 2 óra után eluntam magam.. Itt a story nálam 0 pont, csak akciózz és kész. Az Uncharted ebben a részben ezerszer jobb volt, mert ott sokkal jobban érdekelt a story, mint maga a lövöldözés.
44.
44.
kismajas
#43: Én meg csak szeretném de eliten nagyon szivok...
43.
43.
joykiller
41.
41.
shatterhand
#40: activision-boby kotick vagy ki

minek csinaljanak hosszu jatekot,ha a 3oraig nyomjak es irany a multi
De ezt mar a splinter cell:chaos theory-nal is leirtak, csak akkor meg a 6-7 oras jatekido volt a rovid.
40.
40.
Tacskoexe
#36: Basszus, én meg eddig azt hittem, hogy csak tunyák voltak a fejlesztők :P
39.
39.
bsg09
#26: Ez viszont már divatgamerség. Mondjuk Amerikától mit várunk?
37.
37.
shatterhand
#1: detto
egy c64es jatek is kifogna rajtuk
ott meg gondolkodni es ugyesnek is kellett lenni par elettel, nulla mentessel vagy csekkponttal
36.
36.
shatterhand
LOOOOOOOOOL
EZ hatalmas volt. AZ MW2 pont azert 3óràs mert addig nyomtàk tobbnyire a szingli reszt az mw1-nel.
35.
35.
andris1464
Hát én végigvittem, nem is egyszer. Final boss elite módban... :D Aki megpróbálkozott vele tudja miről beszélek. Perceken keresztül ugráltam amikor 40edszerre végre sikerült megcsinálni...
34.
34.
StormForHell
Jaja az abbahagyhatatlan :D Am a legtöbb ilyen játékot nem viszik végig szóval...
33.
33.
ilor14
én xboxos vagyok de ahogy olvastam a mass effectet is emlegettétek azt én se vittem végig, kezdtem egy másikat egy soldiert mert azzal a javítóssal vagy mi a tökömmel voltam és most abbahagyta mert megvettem a halo reach-et már végigvittem heroicon de nem bírom abbahagyni :(
32.
32.
StormForHell
Szerintem nem arról van szó hogy megakadtak, hanem hogy megunták. Egy lövöldöős játék egy idő után nagyon unalmas tud lenni. Mondjuk nem játszottam még vele, de ha Halonál nem rosszabb akkor ok. Jah és én úgy gondolom hogy a Halo kijátszása gyerekjáték. Legalábbis nekem mind a 6 az volt. (amivel játszottam)
31.
31.
Mortician
#23: Minden ember máshogy gondolkodik. Én se veszek zsákbamacskát, nagyon sok tényező alapján döntöm el, hogy megveszem-e az adott játékot. Azonban ha olyan anyagi helyzetben lennék, hogy megtehessem, meglehet, hogy képes lennék gondolkodás nélkül megvenni ezt-azt. Ha ez utóbbit vesszük figyelembe, már nem is olyan hülyék az érvek, amiket felhoztam. De mint írtam, rengeteg oka lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...