Xbox 360-exkluzív DLC-t kap a Fallout: New Vegas

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy a harmadik rész, úgy a Fallout: New Vegas esetében is számolhatunk majd későbbi DLC-kkel, eggyel legalábbis biztosan: a Bethesda bejelentette az ünnepek alatt jön a játék első kiegészítője, s bár a részleteket egyelőre jótékony homály fedi, az már biztos, hogy az anyag Xbox 360-exkluzív lesz.

Az Obsidian műhelyében összerakott Fallout: New Vegas ugyan csak a héten jelenik meg, a Bethesda máris bejelentette: lesz folytatás, az első DLC az ünnepek alatt érkezik. Bár az új Fallout PC-re és PS3-ra is megjelenik, a Microsofttal kötött megállapodás értelmében a kiegészítő Xbox 360-exkluzív lesz; az sajnos - érthető okokból - nem derült ki, hogy a későbbiekben van-e esély a többi platformon történő bemutatkozásra. (Ha emlékeztek, a Fallout 3 DLC-i is csak később tették tiszteletüket a Sony gépén.)

"Izgatottan vágtunk bele a Bethesda és a Microsoft közötti partneri megállapodás folytatásába a Fallout 3 Xbox Live-ra megjelent kiegészítőinek sikere után" - mondta Pete Hines, a Bethesda Softworks marketing- és PR-igazgatója. "A megjelenés utánra tervezett DLC-kkel rajongók folytathatják a kalandjaikat a Fallout-univerzumban."

Matt Barlow, a Microsofttól így kommentálta a hírt: "A Bethesda magasra tette a lécet a Fallout kiegészítőivel, nincsenek kétségeink afelől, hogy a rajongók le lesznek nyűgözve, hogy új DLC-vel bővíthetik a Fallout: New Vegast."

A bővebb részletekről a következő hetekben tájékoztatnak majd bennünket a készítők.

4.
4.
SütiMester
#2: jaja holnap... amerikában :D a mi kis európánknak várnia kell 22.-ig :D csak 3 nap.
3.
3.
Top Secret
De ha mait is beleszámítod amúgy jó az exkluziv DLC dolog.
2.
2.
Top Secret
Ha jól tudom holnap jelenik meg!
1.
1.
Berencsit
Na nem tom kibírom e ezt a két napot. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...