Batman: Arkham City bemutató a VGA-n

  • Írta: InGen
  • 2010. november 18.
  • Érdekesség
A SpikeTV idei játékdíjátadója különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen számos játékot itt mutatnak majd be először a fejlesztők. A Rocksteady sem akar kimaradni az izgalmakból, így itt láthatjuk először mozgásban az új Batman játékot, az Arkham Cityt is.

Decemberben tartja meg a SpikeTV a minden évben esedékes Video Game Awards show-t, ami hagyományosan számos leleplezésnek ad otthont. Idén az egyik legnagyobb ígéret, hogy végre mozgásban is láthatjuk majd a Batman: Arkham Cityt, mégpedig egy fejlesztők által összeállított bemutatóban.

 
Ezen kívül is lesznek még érdekességek, hiszen itt derül fény a titokzatos új Mass Effect játékra, melyről a BioWare tegnap elkezdte csöpögtetni az információkat, illetve rántják le a leplet Guillermo del Toro új - valószínűleg sci-fi - játéksorozatáról is.

Alig várjuk.

4.
4.
Dresa
Atyaég mi lesz ezen a díjátadón ,nem is tudom h hirtelen mit várok jobban ezeknél a címeknél!!!
3.
3.
zsilvolgyi
jó kis játék. #1 ezzel menjetek blogra.
2.
2.
danez11
lehet netezni és lehet vezetékes vagy nélküli is
1.
1.
mark825
Hali vki mondja meg nekem légyszives (de csak akinek ps3-a van) lehet-e róla NETEZNI vagy hát lehet róla azt tom de kell-e hozzá számítógép. meg ha lehet róla akkor vezeték nélküli is jó vagy kábeles kell hozzá. ha vki irna akkor olyan holnap vagy ma 4-re irjon. előre is kössz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...