Mozgásban a Rage iPhone-os verziója

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 19.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta tölthető le az AppStore-ból a Rage hordozható kivetülése, a Mutant Bash TV: a játékkal iPhone-on, iPod Touchon és iPaden játszhatunk, s bár sokban különbözik a nagygépes verzióktól, első blikkre egy kifejezetten hangulatos és szép railshooterrel van dolgunk. A gameplay videókért kattints tovább!

A Rage: Mutant Bash TV újabb remek példa arra, hogy az Apple-kütyük akkor sem reménytelenek, ha játékplatformként tekintünk rájuk: az id Software jövő szeptemberben megjelenő sikervárományos FPS-ének a kissé lebutított, railshooter változata ugyanis nagyon szépen fest, a kézikonzolokra megjelent játékok között simán megállja a helyét.

A videókat tjames küldte be, köszi!

7.
7.
Sun9us
Én az Epic citadellel jártam ugyan így. THX most spóroltam pár eurót.
6.
6.
aludttej
az a helyzet hogy én felraktam ipod touch 3G-re a NEM HD verziót, és nem indul el. Nem tudja vki hogy egyáltalán milyen platformokat támogat? Mert ha jól tudom a 16 és 32 gigás ipod touchban már jobb a proci is, és lehet hogy csak azokon megy. HA vki tud vmit erről pls irja ide. THX
5.
5.
Sun9us
Szépnek szép, de ez olyan cucc, hogy a karakter megy magától, nekem meg csak döntögetnem kell a szifont, hogy jó helyen legyen a célkreszt, oszt lövök???
Mert az nem bejövős.
4.
4.
X360_FaNbOy
Ja, fasza. Remélem portolják Androidra is. :)
3.
3.
p.balou
Kurvafasza ! :D Megveszem!
1.
1.
tjames
ja hogy iz ájfónos!!! :)
fingom sem volt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...