Fejlesztői napló az Enslaved DLC-hez

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 23.
  • Videó
Link másolása
A Pigsy's Perfect 10 névre hallgató kiegészítés teljesen más élményt kínál az Enslaved rajongói számára. Főhősünk egy nagy melák túlélő, aki Monkey-hoz hasonlóan szintén megorrolt a mechekre. A DLC az ő melléktörténetét dolgozza fel, mely hack 'n slash helyett inkább a lövöldözésre koncentrál.

Pigsy természetesen nem egyedül vág neki a kalandoknak, hanem Szarvasgomba néven hű társa is repked körülötte, aki hasonlóan Trip és Monkey szitakötőjéhez, szépen feltérképezi a puffancs előtt álló nehézségeket. Hősünk gránátokat dobál, fedezékbe bújik és fegyverével lövi a bitang drodiokat, emellett a humoros beszólásait sem hagyta otthon. Eltökélt szándéka az, hogy megalkossa a tökéletes nőt ócska fémalkatrészekből egy roncstelepen.

A Pigsy's Perfect 10 800 MS pontba fog kerülni a Live-on, míg PSN-en 9,99 dollárba, s még ez évben meg fog jelenni, ha minden jól megy. Aki a 3D-re esküszik, az most jól jár, elvégre a DLC sztereoszkópikus 3D támogatást ad a játékhoz.

Lássuk, hogy a Ninja Theory mit gondol a letölthető tartalomról!

2.
2.
mamgu
A hír címsorára kattintva valami kinect-es hír jött be ezer lapozás előre hátra , újratöltés ellenére is , csak miután bejelentkeztem változott át arra az oldalra amit látni akartam .
Nem első eset . Miért van ez ?
1.
1.
zsilvolgyi
Ez a játék... küzd, de nem jön be
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...