Resident Evil-bejelentés várható a VGA-n?

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák és a folyamatosan érkező teaser trailerek szerint új Resident Evil bejelentés várható a decemberi Video Game Awardson. Persze mindez korántsem biztos, egyelőre annyi vehető tuti információnak, hogy bemutatnak majd egy új játékot, amiben lesznek zombik is - bizonyítékok itt.

Újabb teaser trailer érkezett az idei Video Game Awards-ról, amelyen nem csak az év legjobbjainak járó elismeréseket osztják ki, hanem kis túlzással egy éjszaka több újdonságot jelentenek majd be, mint az utóbbi három év összes E3 kiállításán együttvéve. Végre mozgásban is megleshetjük majd a Batman: Arkham City-t, lesz új Bioware-játék (amely állítólag Mass Effect lesz, de nem úgy, ahogy várnánk) és bemutatkozik a Saints Row 3 is - sőt még egy zombis játékot is kapunk, amihez korábban ez a teaser kép jelent meg:

Korábban azt hittük, hogy új Left 4 Dead játék készül, és ezt reklámozzák a készítők, azonban a mostani előzetes rácáfolt az elméletekre: az új teaser nem tűnik különösen árulkodónak, viszont ha a hetedik másodpercnél kimerevítjük a képet, a következőt láthatjuk:

A képen feltűnő Biohazard-jel borította fel a képletet, a találgatások szerint ez konkrétan a Resident Evil sorozat logója (a játékot Japánban Biohazardnak is hívják), így a folyamatosan érkező látnivalók egy új Resident Evil bejelentéséről árulkodnak.

Bár jelenleg két új rész is készül a sorozathoz (mindkettő 3DS-re), a Capcom sosem tagadta, hogy elkészítené a hatodik részt, sőt azt is kifejtették, hogy nyugati csapatra bíznák a munkálatokat. Egy későbbi híresztelés szerint a SOCOM: Confrontationt is jegyző Slant Six Games csinálhatja meg a folytatást, amely a Racoon City alcímet viseli és a csapatalapú akcióra fog építeni.

Akárhogy is, mindez egyelőre csak pletyka, ne vegyük készpénznek az itt leírtakat - az biztos viszont, hogy lesz egy új zombis játék, aminek bizonyára mindenki nagyon örül majd. Vagy nem.

Update! A képek valószínűleg a Prototype folytatására utalnak, és nem új Resident Evil játékról lesz szó!

6.
6.
savior10
majd meglátjuk mi sül ki belőle ha az emlékezetem nem csal nagyon rossz resident evil játékot még nem láttam szóval hajrá
5.
5.
mamgu
#1: Csatlakozom az előttem szólóhoz csak semmi socom , a néger csaj is épp elég volt . Állandóan ez a hoci nesze cserebere , még jó hogy nem áltak le kártyázni .
4.
4.
rossitibi
Capcom és a nyugat....megint....mért jó ez neki...?
3.
3.
Dresa
Ki az a Nolifer aki ezt kiszúrta, ebből a teaserből?? XD (remélem nem GK-s :))
1.
1.
keiji maeda
én ugy emlékszem mint ha a playstation amugy is emlegette volna hogy majd lesz egy zombis játék ami tényleg horror lesz , az is lehet hogy az készül :D nekem mindegy csak ne csapat alapu socomos resident evil legyen mert azzal kapcsolatba nincs valami jó előérzetem:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...