PlayStation Phone - az első videó?

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 2.
  • Videó
Link másolása
Kiszivárgott az első mozgókép a Sony Ericsson Z1 névre keresztelt telefon és handheld konzol kombójáról, melyet egy belsős, görögországi rendezvényen kapott kameravégre egy leleményes munkatárs. A kémvideó minősége és valóságtartalma megkérdőjelezhető, és itt inkább a telekommunikációs képességeit prezentálják.

Az Engadget szerint a bemutató valós, bár játékos szempontból nem mutat fel érdekességeket, hiszen a kütyü használója csupán egy Android operációs rendszert nyomogat a négy inches érintőképernyőn keresztül. Ami már leszürhető belőle, hogy a PlayStation Phone már működik, s ha minden igaz, december 9-én mutatják be hivatalosan is, megelőzve a 2011 februári debütálást.- bár ez utóbbi hitelességében erősen kételkedünk.

10.
10.
zsilvolgyi
fék. szerintem túl nagy a telefon.
9.
9.
joati
Csak nekem nem jött át hogy ez most mitől playstation.
6.
6.
adye
#5: Ja és persze a teljes körű Android támogatásról nem is beszélve. Így 3 platform egy készülékbe lenne gyúrva (PSP 2?, PSP, Android). Így biztosan tarolna a cucc. iOS mellett kénytelenek is valami nagyot alakítani.
5.
5.
adye
Ha ez igaz és tényleg lesz PSP Phone akkor remélem nem a sima PSP öregedő képességeit rakják bele egy Xperia-ba, Kellene egy komplett új brutálisan erős architektúra, hogy vetélytárs legyen az iOS mellett és visszafelé kompatibilitás a régi PSP felé.
4.
4.
hakydakillah
Rengeteg a pletyka körülötte, és szerintem ennek van is valamilyen alapja. December 9-éről már több helyen írtak, még egy hét, és megtudjuk igaz-e :-)
3.
3.
vadallat88
ez egy sony ericsson x10 uh fake.
1.
1.
Oliv3r
hát ez kb bármilyen telefon lehet...ez psphone elég fake még mindig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...