A Resistance 3 is kint lesz a VGA-n

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 2.
  • Teaser
Szépen gyarapodik a Video Game Awards játéklistája, legutóbb a Resistance 3 bemutatását erősítette meg a Spike TV. A készítők gameplay trailert ígérnek, tehát végre komolyabban is szemügyre vehetjük a várhatóan jövőre boltokba kerülő harmadik részt - teaser videó is van már.

Geoff Keighley először a Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy többek között a Resitance harmadik része is bemutatásra kerül a jövő hét szombaton, azaz december 11-én megrendezésre kerülő Video Game Awardson. Mára megkaptuk az első teaser trailert is, igaz, ez sok újdonságot nem mutat: a jeleneteket az augusztusi debüt előzetesből vágták ki a készítők.

Bár a VGA alapvetően egy díjátadó, amelyen az év legjobbjainak járó elismeréseket osztja ki a Spike, már évek óta az is a show része, hogy egy-egy új címet is bemutatnak aznap este. Idén bejelentik a Bioware új játékát, mozgóképet láthatunk majd a Batman: Arkham City-ből, és lesz Gears of War is többek között - jó buli lesz!

15.
15.
wigyory
4#. Én is csatlakozom -PS3!
14.
14.
NECROSMOKE
#8: Akkor már én sem akarok kimaradani ebből.Szóval akkor ki adja a pénzt.????? XD
13.
13.
NECROSMOKE
#10: Nekem sem volt unalmas az első.Én is 3x vittem végig.Pedig annó még amikor a demót kiprobáltam,azt mondtam,hogy ez qurva xar gém,de biza kellemesen csalódtam benne.A másodikat én is be akkarom xerezni.
12.
12.
biolencse
#11: Egy kb 14 cm-es chimera figura, egy letölthető fegyver (wraith chimera változata ... überbrutál), egy blu-ray korong rajta werfilmekkel, beszélgetés fejlesztőkkel, meg egy keményfedeles artbook. Asszem ennyi.
11.
11.
danez11
#10: gyütőibe van meg a 2? és mi járt hozzá külön?
10.
10.
biolencse
#4: Az első rész néhol unalomba fulladt??? Ugyan már!!! Ez nem így van! Az első részt négyszer játszottam végig és nem olyan nagyon régen újra elkezdtem. Egyetlen másodperce sem unalmas!

Egyébként én is nagyon várom már a harmadik részt! Nem kell hozzá semmilyen videó, vagy beharangozó, hogy megvegyem. Ezt is a gyűjtői kiadásban szerzem be, mint a másodikat.
9.
9.
zsilvolgyi
#4: Az első mondat nagyon odabasz:)
8.
8.
#7: Tökéletesen meg tudlak érteni, engem is támogathatna valaki!
7.
7.
Folti90
Kb.: 1,5 hónapja vettem meg a ps3-mat, de egyszerűen már nem bírom, annyi címet KELL megvennem, és még jönnek is!! Valaki megszánhatna:)
6.
6.
Ecetes sajt
#4: "a legerősebb és legjobb valamint legösszetettebb konzol"?
Érdekes
5.
5.
A héten játszottam megint a 2-ik résszel, tényleg jó game. A Lévitánt lezzúni, felemelő érzés.
Meg az egész jó ahogy van. Nekem leginkább a kimérák fegyvere tetszik, azzal aprítani igazi öröm.
4.
4.
Jinbobo
#3: Ez csak természetesen a legerősebb és legjobb valamint legösszetettebb konzolra jön csak: PS3-ra! Nem is kérdés milyen lesz a Resistance3! Az első része néhol unalomba fulladt ugyan, de a második kijavította az első összes hibáját! Így elmondható hogy a 3.rész tényleg kihagyhatatlan lesz! Várom!
3.
3.
Ecetes sajt
2.
2.
danez11
a számból vetted ki a szót :D
1.
1.
keiji maeda
ehez a játékhoz nekem semilyen trailer gameplay videó nem kell !! MERT EZ TUTI VÉTEL LESZ MEGINT!!! :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...