Twisted Metal - David Jaffe válaszol

  • Írta: InGen
  • 2010. december 25.
  • Videó
Link másolása
David Jaffe - úgy látszik - karácsonykor is unatkozik, vagy csak meglepetést szeretett volna szerezni a Twisted Metal-rajongóknak, mert rögzített egy videót, melyben válaszol néhány igen-igen fontos kérdésre. Például hamarosan lesz egy új kutyája is, ráadásul nem is kicsi!

A Twisted Metal egyike volt a PlayStation 2 legnagyobb klasszikusainak, sőt, a Twisted Metal: Black egyike a világ legjobb játékainak. Habár David Jaffe azóta megalkotta nekünk a God of Wart, szerencsére úgy döntött, hogy visszahozza a PS3-ra mindenki kedvenc, teljesen elmebeteg sorozatát.

Az alábbi videóban fontos kérdéseket válaszol meg, s megerősíti, hogy lesz például split-screen, online kooperatív mód is, s persze hatalmas bossharcok!

4.
4.
Gabesz.
#3: Te ítélkezel és nem mi:) A T.M. ps1-es korszakom meghatározó játéka volt. A "FOS" gondolom a Fain Orgasm Superior rövidítése!?:D
3.
3.
NECROSMOKE
"A Twisted Metal egyike volt a PlayStation 2 legnagyobb klasszikusainak"vagyis azt akartad írni,hogy a PS 1 legnagyobb klasszikusainak.
Amugy ez személyes vélemény ,de ez a játék egy nagy FOS ugy ahogy van.Lényegtelen lővőldözés,a kocsikal meg helikopterrel.Nem az én stilusom.
Most itélkezhetek felettem. :)
2.
2.
Quent1n
A 2 PCre is kijött és nekem nagyon bejött! :)
1.
1.
Jinbobo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...