Sims-főnök a Second Life élén

  • Írta: InGen
  • 2010. december 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha azt hittétek, csak azért nem említjük a Second Life-ot mostanában, mert valami különös szerencse folytán meghalt a játék, bezárták a fejlesztőstúdióját, és a tengerbe szórták a hamvait, nos, sajnos nem ez történt. A Second Life még mindig megy, most pedig új főnök van a cég élén.

A Second Life, vagyis a játék, amiről soha nem fogjuk megérteni, hogy mégis mi értelme van, az egyik legsikeresebb MMO próbálkozás, ami valaha készült. Persze nem World of Warcaft mércével mérve, hanem egyébként. Na, az ezt futtató cég, a Linden Lab, bejelentette, hogy új ügyvezető igazgatót helyeztek a vállalat élére.


A szerencsés pedig nem más, mint Rod Humble, aki eddig az Electronic Arts egyik alelnökeként az EA Play címek kiadásával és a fejlesztés felügyelésével foglalkozott, így az ő vigyázó tekintete alatt készültek például a The Sims-játékok is. Humble azelőtt a Sony Online Entertainment alelnökeként tengette napjait, ahol az első igazán sikeres MMO, az Everquest fejlesztését irányítgatta.

Szóval elmondhatjuk, hogy életszagú játékokban és masszívan online anyagokban is elég nagy tapasztalattal rendelkezik az úriember, úgyhogy valószínűleg semmilyen problémát nem fog neki okozni a Second Life futtatása. Amiről ettől függetlenül még mindig nem tudjuk, mi értelme van.

6.
6.
shatterhand
akkora egy baromság és pénzkidobás ez az egész, hogy nem igaz
és ilyenből, hogy meg lehet gazdagodni
4.
4.
Mortis
Amikor a címet olvastam, azt hittem Will Wright-ról van szó. X)
3.
3.
kekvillam
ennek a játéknak tényleg nincs sokk értelme
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...