Exkluzív Burnout-rész készült a Nintendo-gépekre

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem mondhatnánk, hogy a Criterion Burnout-sorozata különösebben szép karriert futott be a Nintendo masináin, noha a brit csapat többször is kifejezte szimpátiáját a japán cég munkássága felé. Évekkel ezelőtt még akartak készíteni egy Nintendo-exkluzív Burnoutot, a játék ötlete azonban a kukában landolt.

A Criterion utoljára a Burnout II GameCube-változatát készítette el, azóta hozzá sem nyúltak a Nintendo-gépekhez - a Burnout Legends DS-es változatát már egy másik csapatra bízták, akik hozzáértésüket olyan címeknél is kamatoztatták, mint az Imagine Babysitters vagy a Babysitting Party. A Burnout harmadik része az eredeti elképzelések szerint még elkészült volna GameCube-ra, de ezt a változatot később lelőtték.

 

 

Ahogy az úgynevezett Burnout Freestyle-t is, amely az első Nintendo-exkluzív kivetülése lehetett volna az őrület autóverseny-sorozatnak: a játékról semmit nem tudunk azon kívül, hogy DS-re és Wii-re készült, csupán néhány koncepciós rajzot lehet találni Paul Dibden, az EA egyik fejesének honlapján. A projektet azóta törölték, természetesen az szintén nem derült ki, hogy miért.

3.
3.
danez11
Egészen tetszik az, hogy egyre több játékot fejlesztenek Nintendora. Végre nem csak máriózni meg mittomén mit lehet csinálni. Ha nem lenne PS-em, tuti vennék egy Wii-t. :)
2.
2.
fomar
De sajnos ezek elesem készültek :(
1.
1.
fomar
Imádom az olyan játékokat ahol csak annyi infót mondnak el h ne aludjon ki a tűz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...