The Witcher 2 - fejlesztői napló a karakterekről

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 16.
  • Videó
Link másolása
A lengyel CD Projekt lassan révbe ér a The Witcher második részével, és mindmáig nincs semmi érdemleges infó a korábban pletykált, esetleges konzolos portok felől. A negyedik fejlesztői naplóban ezúttal a karakterek sokszínűségéről esik szó. A játék ezúttal az Északi Királyságokba kalauzol el bennünket.

Számtalan érdekes és fenyegető frakció vívja a saját kis harcait a földrészen, szerencsére a sztori úgy kigyózik, hogy szinte mindegyikükkel kapcsolatba kerüljünk valamilyen úton-módon. Természetesen a fegyveres csoportosulások is különböznek a viselt ruházatot és fegyvereket tekintve. A Temeriánokat például a középkori európai lovagok ihlették, Dethmold varázsló pedig igencsak eltér a többi kollégájától, elvégre jelentős szerepe van a történetben. Kiderül az is, hogy főhősünk több előnyös jegyet kölcsönzött a képregényhősöktől.

Csodáljuk a lengyel nyelvet és a lengyel játékokat. Mr. Andrzej világa büntetős, mint mindig - igazi borongós hangulat, erőszak és erotika.

10.
10.
Mortis
Amiket hallani erről a játékról...ÁÁÁ. Talán csak a TOR-t és az Elder Scrolls 5-öt várom jobban. :)
8.
8.
catilina
Temerián? az meg miféle-fajta? Olyan mint a Románián vagy a Szerbián? Helyesen: temeriai, esetleg temer, és kisbetűs, mert jelző. Köszi.
5.
5.
mdr88
A videó végén megmutatott gyűjtői kiadás elég komoly pakk :D Nagyon várom már a játékot... az első se volt rossz és ez elvileg sokkal jobb lesz :)
1.
1.
HeSiKe
Biztos joo lesz annak akinek van hozzá egy elég joo vasa. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...