Mass Effect 2 PS3 - jobb lesz, mint a demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 17.
  • Hír
Link másolása
Sokan panaszkodtak a Bioware szerepjátékának PlayStation 3-as demójára, hiszen a grafikai összkép meglehetősen csalódott reakciókat váltott ki egyesekből. Megijedni nem kell, a fejlesztők nyilatkozata szerint a végleges változat lényegesen jobb lesz, mint a kipróbálható változat.

A Bioware kommunikációs igazgatója, Chris Priestly jó kisdobos módjára minden rajongót megnyugtatott a hivatalos amerikai PlayStation blogon, így a demót ért kritikák nem tükrözik majd a boltokba kerülő teljes változatot. Elfelejthetjük a botrányos képfrissítési sebességet:

"A demónak csupán tesztelési célja volt, körülbelül két hónappal idősebb, mint a végleges build, amit majd haza viszel" - mondta. "Azt hiszem, mindenki látni fogja, hogy a játék meglehetősen jobb lesz a megjelenéskor."

A múlt héten Priestly azt is hangsúlyozta, hogy a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változata nem csak egy egyszerű port lesz, hanem a Bioware remekműve, "tisztább és élénkebb" ezen a platformon.

Higgyünk nekik!

10.
10.
bence9
nincs ebben semmi új.nagyon sokszor szokták ezt alkalmazni, hogy egy régebbi (pl.valamilyen kiállítási) demot raknak ki...
9.
9.
Tokodboy
Na persze....
Amikor már csak 2 hónap van hátra a megjelenésig az azt jelenti, hogy arany stádiumban van a stuff és már nem nyúlnak hozzá semmit sem. Én nem hiszem, h sokkal jobb lesz mint a demo, max egy pu*ci szőrszálnyival
8.
8.
Quent1n
#4: Hát igen ez lenne a demo lényege.. :)

A bétateszt meg bétateszt :) Egyébként meg két hónap nem olyan sok idő a játékfejlesztésben főleg ha beleszámítjuk a játék terítési idejét+lemezekre nyomását is.

Egyébként meg az arcnak ezt kellett nyilatkoznia. Azt mégse lehet, hogy "Pánikban a csapat, ez így gáz lesz" :P
7.
7.
Tacskoexe
Engem az se érdekelne, ha úgy nézne ki mint Xbox-on :P Azért remélem nem csak a levegőbe dumál.
6.
6.
Yami
Nálam ez a "jó duma" kategória...
Mielőtt beruháznék rá én meg fogom várni az első véleményeket, mert a demó az csapnivaló volt.
5.
5.
coderman
Hiszi a piszi... 2 honap alatt kijavitják az ENGINE-t, valószinű...
4.
4.
Dresa
Mondjuk egy demónál, az lenne a minimum h olyan szinvonalú legyen mint az eredeti és meghozza a kedvet az egészhez ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...