L.A. Noire - 50 óra dialógusra számíthatunk

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 17.
  • Hír
Link másolása
A Team Bondi detektíves játéka elég masszív tartalommal érkezik: annyi duma van benne, ami két szezonnyi TV-showt is megtöltene, emellett pedig az arcmozgás is követi a beszédet a korábban már bemutatott MotionScan technológiával. Az L.A. Noire puszta mérete miatt is érdekes lesz.

A múlt héten a Team Bondi két fejese, Brendan McNamara és Jeronimo Barrera leült egy kicsit dumcsizni az IGN-nel, amely a rajongói kérdések megválaszolását várta a rockstaros arcoktól.

Amikor azt kérdezték tőlük, hogy mégis mennyi felvételt készítettek az L.A. Noire fejlesztése során a vadonatúj MotionScan technológiával, így válaszoltak: "Összesen több, mint 50 óra dialógust rögzítettünk, mindhez a MotionScan technológiát alkalmaztuk - ez körülbelül két teljes TV-show szezonnak felel meg."

 

 

Természetesen maga a játékidő nem ötven órának felel meg, hiszen egy jó adagnyi párbeszédet nem is hallhatunk majd egy végigjátszás alatt. Ahogy válaszút elé érünk a történetben, úgy több útvonalat is választhatunk a nyomozások során:

"Minden egyes esetben a saját választásainktól függenek a lehetőségeink, különböző utakat járhatunk be az egyes szituációk során, így sok oka van annak, hogy újrajátsszuk a játékot" - tette hozzá McNamara.

Négy új kép is felbukkant az éterben, azok megtekintését is ajánljuk, bár az L.A. Noire igazából mozgás közben, a félelmetesen élethű arcmimika segítségével mutatja be igazi arcát. A Rockstar hamarosan közzéteszi a pontos megjelenési dátumot is.

17.
17.
Mathia$
#11: a getaway nem sony játék? És véletlenül tökre semmi köze nincs ehhez a cucchoz?!!
#16: simán, én már amióta bejelentették ezt mondogatom :D
15.
15.
Quent1n
#10: Majd ha hivatalos bejelentés lesz, hogy ekkor jön akkor elhiszem. :) Pletykákra nem adok :)

Idézet A GS-ről: "A Rockstar üzeni: jelenleg nem tervezzük a Red Dead Redemption PC-s átiratát. Ahogy változik a helyzet, tudatjuk mindenkivel."
14.
14.
Mortician
#8: Az se érdekel, ha öt lemezen jön ki. Ez a játék kelleni fog. :D
13.
13.
Mortis
Szép kis szám. Reméljük reális is. Sokat várok ettől a játéktól, már csak a korválasztás miatt is. :)
12.
12.
mnmn1
11.
11.
zeewolf
Remélem azért az átvezetőket el lehet majd nyomni, nem úgy mint az előző két játékukban (getaway), és a lopakodáson is javítanak valamit, mert könnyen el lehetett akadni.
10.
10.
bsg09
#5: Nem is tervezik? A másik 2 játékmagazin szerint igen.
9.
9.
bsg09
#3: Elvileg majd jön,
8.
8.
Tacskoexe
Kíváncsi vagyok hány DVD-s lesz az Xbox verzió :D
Amúgy a mimikák tényleg eszméletlenül néznek ki, remélem más játékok is használni fogják a közeljövőben.
7.
7.
Hardy
Számomra nem jött át, nem szeretem ahol a játék fele videókkal megy el.
5.
5.
Quent1n
#4: RDR sincs PC-re és nem is nagyon tervezik. Különben meg olyan ócska konzolport mint a GTA4 nekem spec. nem hiányzik. De amúgy meg minek is adnák ki PC-re? Anyagilag egyáltalán nem biztos, hogy megtérülne, cserébe egy rakás munka lenne egy tisztességes átirattal.
4.
4.
bledzer
3. szerintem meg fog, csak rockstar módra, egy szép csúszással. GTA 4 nél is verték a nyáluk hogy nem lessz pcre, mégis lett.
3.
3.
Garfartix
Most nézem csak, hogy természetesen PC-re nem jön -.-
2.
2.
Mathia$
Ez a játék eszméletlen jó lesz! ilyenek komoly stílusú gamek 10 évente jönnek kb.
1.
1.
Garfartix
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...