Jön a Final Fantasy XIII-2, itt a trailer is

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Final Fantasy XIII közvetlen folytatását. A Final Fantasy XIII-2-ről eddig mindössze egy rövid teaser trailert vetítettek le, így nem áll túl sok információ a rendelkezésünkre, de a fejlesztők állítólag hallgattak a játékosok visszajelzéseire, ami jó hír.

Már javában zajlik a Square Enix saját "házibulija", itt erősítették meg a korábban bejegyeztetett domain címek alapján már sokat pletykált Final Fantasy XIII-2-t. A játék PS3-ra és Xbox 360-ra készül, s mint a neve is sejteti, közvetlen folytatása lesz a tavaly megjelent epizódnak.

A játékot az a csapat fejleszti, amelyik az előzőt is, így természetesen a stábot erősíti Motomu Toriyama is - mindez azért nagyon fontos, mert Toriyama szerint a játék "válaszként szolgál a FFXIII-ról alkotott véleményekre", vagyis remélhetőleg sok olyan dolog változik majd, ami nem tetszett a rajongóknak. Sok információra még nem derült fény, a rendezvényen levetített rövid előzetesből az szűrhető le csupán, hogy Lightning egy új szereplő társaságában kalandozik majd. A munkálatok jól haladnak, ha minden igaz, még idén boltokba kerülhet a folytatás Japánban. Az első trailer csütörtökön érkezik.

Update! További érdekességek érkeztek az új részről. A legfontosabb talán, hogy a Square Enix Europe megerősítette: a régióban "jövő télen" jelenhet meg a játék, ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül idén, de mindenképpen szorosan a japán premier után érkezik ide a folytatás.

A készítők szerint az új játék minden tekintetben felülmúlja majd az elődjét, látványra, történetre is jobb lesz, továbbá a harcrendszer is fejlődésen esett át. Már megtekinthető az első trailer is, igaz, érdemes sietni megnézésével, mert a hivatalos premier csütörtökön lesz esedékes, így bármikor leszedetheti a kiadó az anyagot.

31.
31.
Mortis
Ez a cím elég vicces. :D
Reméljük jobban sikerül, mint a XIII. A XIV-et meg tekintsük úgy, hogy nem létezik...
30.
30.
Tacskoexe
Hell yesss!!! Alig várom!!! :D
29.
29.
danez11
#28: valóban ratyi cím, de nem ez a lényeg :)
28.
28.
simon 555
érdekes cím:D
Final Fantasy 13 2:D
talán a part 2 jobban hangzott volna.
27.
27.
Irasalgor
#9: Elvileg, még nem dőlt el hogy kiadják-e boxra...nagy valszeggel nem, de lehet kiadják
26.
26.
Batri
Úgy gondolom ez a legtöbbünket jobban érdekel azért, Versus XIII trailer gameplay jelenetekkel :)
http://www.youtube.com/watch?v=N-Cs4HNaywM&feature=player_embedded#!
25.
25.
Batri
#24: természetesen a játék végén hosszabb videó van, és úgy egészben kicsit meghatóbb de ez a részlet az utolsó videóból van
24.
24.
NinjaNorb
#23: ohh hogy tulajdonképpen ennyi az egész? ez azért jó mert akkor már azt se kellxD de érdekes a vidi végén az az új páncél olyan elégé wtf? mi lesz itt? reméljük jó lesz:)
23.
23.
Batri
#22: igazából láttad a végét, akaratlanul is mivel a videó háromnegyede arról szól :)
22.
22.
NinjaNorb
érdekes:D hát a 13at már nem tom befejezni mert nincs meg a mentésem én meg még1szer végig nem szenvedemxD ha ez jobban fog hasonlítani a régiekre és nem lesz olyan kihalt mint a sima akk megnézem a 13 végét youtubeon és kipróbálom majd:) de amennyit vártam a 13ra és amekkora csalódást okozót az első tesztekig várok az tuti...
21.
21.
Hab
Nem, ez a játék sokkal rosszabb mint az elődjei, nulla változatossággal... Inkább csinálnának a VII-nek folytatást, Vagy legalább olyan minőségűt, de ezt megint elkapkodják...
20.
20.
randall13
#19: Egy cinematic trailer alapján tényleg meg lehet mondani. xd
19.
19.
Neo1989
#18: Nézd meg a Trailert és meg tod :D
18.
18.
Apostol360
ez a game még mindig olyan mint ps1en h nyomsz egy gomot akk karakter fél órán át ugrál az alatt te bepakolsz meg megirod a házit...vissza ülsz a konzol elé nyomsz még 1et és igy tovább? v má van benne vmi "eksön"?
17.
17.
zaz
#14: Erre inkább nem is mondok semmit ... max azt ,hogy szomorú :(
16.
16.
Ca$h
#15: De ismerik, csak eléggé elbuktak vele... lásd FF XIV, a világ legnagyobb szégyene...
15.
15.
vofka
Kár, hogy nem ismerik tovább a római számokat.
14.
14.
Ca$h
#12: Kussoljál, inkább rohanj haza NIER-ezni, az való neked... (újmutogatva kiröhög)
13.
13.
Ca$h
Azta büdös ******* ***** ***** de kirázott a hideg! :)
12.
12.
zaz
A SE és amúgy az egész japán játékipar szégyene az a hulladék.
11.
11.
fojesz
Megjött a trailer is srácok, frissítettük a hírt.
10.
10.
Ca$h
Juhéééééé... én nagyon várom! :)
9.
9.
Eberinu
#4: A Versus Ps3as játék és van még egy FF13, valami A-betüs talán, az meg csak PSP. Szóval ha a Versusal akarsz játszani kell szerezz egy Ps3at.
8.
8.
Eberinu
Adják vissza régi battle systemet és nem lesz semmi gáz, na meg ne 5 percenként videók szakítsák félbe a játékot!
7.
7.
Hab
Tök jó lenne ha a 2. részben kivennék az unalmas hentelést és csak szimplán végig nézhetnénk a videókat. Amúgy semmi értelme!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...