The Indie Game Challenge - szavazz a Fortix 2-re!

  • Írta: abydos
  • 2011. január 21.
  • Hír
Link másolása
A G4TV idén is megrendezi a The Indie Game Challenge nevű versenyét, ahol a független játékfejlesztők mérhetik össze saját játékaikat. A legjobb 12-ben szerencsére magyar vonatkozású játék is található a Nemesys Team jóvoltából. A Fortix 2 mindenképpen megérdemli, hogy rá szavazzunk!

A rendezvény célja, hogy olyan címeket is megismerhessenek a játékosok, amik mögött nincsenek a mamutkiadók reklámra szánt dollármilliói. Idén, egyedüli magyar stúdióként, a Nemesys Team, a Fortix 2 című játékkal kvalifikálta magát 2011 legjobb 12 független játéka közé. Itt a remek lehetőség, hogy segítsünk nekik a Gamer's Choice Award kategóriában, ahol mi magunk szavazhatunk az általunk legjobbnak talált címekre. A Fortix 2 középkori környezetben teszi próbára képességeinket, 30 pályán keresztül, három eltérő világban és testreszabható képességekkel.

Ehhez elég egyszerűen a Vote for this Game feliratú gombra kattintanunk és máris segítettük honfitársainkat a győzelem felé vezető rögös úton. A Fortix 2 2011 tavaszán érkezik PC-re, a játék iPhone-ra és a PSP-re is elérhető lesz.

Szavazni itt lehet!

6.
6.
NECROSMOKE
Szavazat ment.
Nem akarok vészmadárka lenni de nem ŐK lesznek a nyerők. :/
5.
5.
daenath
4.
4.
Mortis
Az egyet imádtam. Megérdemelné a győzelmet...
2.
2.
hakydakillah
Szavaztam rá én is, bár a listát nézve szerintem megint a Limbo nyer...
1.
1.
Joc1
én szavaztam!!! hajrá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...