Ninja Gaiden 3 - komoly változások

  • Írta: InGen
  • 2011. január 24.
  • Hír
Link másolása
Mindenkit más élményekkel gazdagított a Ninja Gaiden 2: engem például többszöri idegbajjal, lelki összeomlással, és egy úttal a sárgaházba. A fejlesztők szerint azonban a harmadik rész egy teljes újrakezdés, ahol mindent a nulláról építenek fel, és tanulnak az előző hibáikból.

A Ninja Gaiden 3 producere, Yosuke Hayashi beszélt arról, hogy a Ninja Gaiden 2 már nagyon elavultnak tűnik, ezért minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy megváltoztassák a sorozat alapvetéseit, és egy teljesen friss játékkal készüljenek.

 
"A jó dolgokon még javítani akarunk, a rossz dolgokon pedig változtatni" - mondta Hayashi kissé közhelyesen. Szerinte ugyanis az utóbbi időben nagyon megváltoztak a játékkészítési szokások, és a hack and slash műfajon belül is rengeteg fejlődést láttunk, ehhez képest pedig a Ninja Gaiden formulája már elavultnak számít.

Az úriember össze is foglalta, milyen érzésre számíthatunk a harmadik részben: "A Ninja Gaiden 1 fókuszában az állt, hogy szabdaltad az ellenfeleket a karddal és a katanával, míg a második rész inkább a vágások utáni brutalitásban jeleskedett. A hármasban viszont az lényeg, hogy hogyan is szeleteled fel a jónépet, maga a szeletelés érzése lesz a fontos."

Ezen kívül a sorozat főhőse, Ryu Hayabusa, az új epizódban egyfajta sötétebb japán hősként tűnik majd fel. A Ninja Gaiden 3 egyébként elméletileg még idén megjelenik, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.

11.
11.
csaknem csinálnak ebből is egy emos szutykot, Capcom teljesen rossz irányt vett mostanság.
de ha már lesz új ninja gaiden, akkor már kéne egy új DOA is hm?
10.
10.
Ragnarök
#9: Egy biztos: a japánok sosem alkottak joy- és ujjkímélő hack'n'slash-eket. Reméljük ez így is marad az új NG-nél. Ryu meg úgy jó ahogy volt.
9.
9.
habo
na ez aza game amiben elfáradnak az ujjaim xdxdxd
8.
8.
rossitibi
#7: Nagyon remélem hogy jó lesz! És még idén! Ez a legjobb hír! Valami képet vagy videot akkor már mutathatnának! :)
7.
7.
NinjaNorb
#6: Gondolom az új producer miatt nevezik annyira rebootnak az 1 meg a 2 közt is nagy különbségek vannakxD
6.
6.
rossitibi
Fúúúú de mocskosul várom ezt a játékot!!!!! Nagyon nagyon félek a reboot-tól de már csak ez a játék maradt a DMC után ami sajnos nem fog a polcomon ékeskedni a capcom új elképzelései miatt...Úgyhogy már csak a NG maradt amit nagyon nagyon várok!!!!!!!!!!! :) Kérlek benneteket Ne csesszétek el! És ne csináljatok belőle olyan game-t mint az összes többi!!!!
5.
5.
NinjaNorb
#1: Szerintem inkább az lesz hogy jobban rámennek a gondolataira meg az érzelmeire vagy most nem 1 kardot vagy 1 szobrot kell majd kergetni hanem inkább körülötte fog alakulni a cselekmény és a "sötétedés" ha azt jelenti hogy még nagyobb állat lesz mint eddig az úgy elégé ígéretes:D
4.
4.
soap mactawish1982
nekem nem egyszer felbaszta az agyam!!nem is kicsit ez a game!!
3.
3.
themagott
#1: Remélem nem lesz igazad mert az új "jobb" Danta-val a mai napig nem tudok kibékülni :(
1.
1.
hakydakillah
"Ezen kívül a sorozat főhőse, Ryu Hayabusa, az új epizódban egyfajta sötétebb japán hősként tűnik majd fel."

Majd ebből is csinálnak egy jó kis Dark-EMO-GAY mixet, mint szegény Dante-ből... :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...