DC Universe - jön az első DLC, Macskanővel

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Sony még ebben a hónapban megnyitja a letölthető tartalmak sorát a nagy érdeklődéssel övezett DC Universe Online-hoz, melynek főszereplője ezúttal a Macskanő lesz. A szexi latexgúnyát viselő hölgyike mind játszható formában, mind NPC-ként képviselteti magát - a játékosok legnagyobb örömére.

Batman se veled, se nélküled társa újabb gaztettével borzolja a város vezetőinek idegeit, legújabb húzása az, hogy lenyúl egy értékes műtárgyat a Gotham Múzeumból. A játékosok feladata az lesz, hogy üldözőbe vegyék a macskaléptű szuperhőst a háztetőkön és sikátorokon keresztül. Ez még nem minden, hiszen, ha PvP-ben veszünk részt, akkor a rajongók a Macskanő felett is átvehetik az irányítást, atlétamozgással és látványos kunsztokkal törve borsot a riválisok orra alá. Árról és dátumról még nincs hír, egy ingyenes árképzésnek viszont örülnénk.

A DC Universe szezonális, Valentin-napi bővítéseket is kap majd, Aphrodite érkezik a metropoliszba, mindenféle pusztítást hozva a kihívást kereső játékosok örömére. Ez még nem minden, elvégre új küldetések is várnak a vélhetőleg nem unatkozó közösségre, az egyik főszereplője a Batcave és az Arkham Asylum lesz. Ezt szemlélteti az alábbi videó:

2.
2.
Ca$h
Nemsokára jön a teszt róla... türelem...
1.
1.
Skyrocker1
Volt márt erről a játékról értékelés??? nem merem meg venni ááááááá....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...