We Dare - szexi partijáték 12 éveseknek

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft eltökélt szándéka az, hogy betör a jól jövedelmező partijátékok piacára, méghozzá perverz és sikamlós kihívásokkal szembesítve az összegyűlt társaságot. Jelen versenyzőjük, a We Dare azért is érdekes, mivel a korhatár-besorolás szerint már 12 éves kortól ajánlott. Hűha!

Lássuk, mivel állunk szemben, ebben (mint a cím is mutatja) merész játékban: a franciák megirigyelték a Mario Party és sok más partijáték sikerét és pont ott akarják megfogni korunk fiataljait, mely őket a legjobban érdekli: párválasztással és szexi játékokkal. A We Dare egy látszólag teljesen átlagos alacsony költségvetésű cím, mely PS3-on és a Wii-n is tiszteletét teszi, nagyjából 19.99 fontért. A hivatalos leírásban azt olvashatjuk, hogy "merjünk szexik lenni ebben a mókás társasjátékban, mely széles választékát kínálja a vidám, innovatív, és esetenként bizarr kihívásoknak". Minél több barátodat invítálod a partiba, annál sikalmlósabb lesz a buli.

Furcsa a Ubisoft hozzáállása a dolgokhoz, a játék 12 éves kortól ajánlott - s bár távol áll tőlünk az erkölcsi fejtágítás, a "szexi partijáték" megjelölés kicsit erős marketinghúzás a tizenévesek részére. Nem egészen egy Harry Potter-cím, bizonyára tökéletes táptalajt nyújt majd a "gyermeklelkületű" felnöttek részére, ki tudja milyen identitásból. Ebbe ne menjünk bele. A témák adottak: csajozás, romantikus összeölelkezések, szabad csevegés, gólyaavatóra-emlékeztető fizikai játékok, nem kevés szexuális utalással.

Egy a Techeye-nak nyilatkozó szülő szerint nem szabad a "szexi" és a "perverz" szót marketingcélokra használni 12 éves gyereknek, és biztos benne, hogy a legtöbb szülő egyetért ebben.

A We Dare nyújtotta pikáns gyönyörökbe 2011 folyamán kóstolhatunk bele.

14.
14.
givi6
#13: ezt a fiuk fogják megvenni :)
13.
13.
nincstelen
Miért van egy olyan érzésem, hogy ezt a fiatalok jobban fogják elkapkodni, mint a Sims sorozatot? :D:D
12.
12.
Hardy
11.
11.
Tacskoexe
#4: Az olvasást még gyakorolni kell :D
10.
10.
adamsfamily
9.
9.
zola2000
Hát jah, rengeteg perverz eroge játék van, de partijátékban ez új, és alapból nyugati piacra szánják, érdekes... de 99% hogy valami kezdetleges xar lesz a játék.
8.
8.
Sarkadi
Érdekes,pont az UBISOFT-ól....
7.
7.
Berencsit
pff.... miket ki nem találnak... :D
6.
6.
givi6
kinectre nem jön ? :P
5.
5.
Füles
xD nem 20 FORINT hanem 20 font...
4.
4.
FriendlyTarget
20 forint? sajnos ps3mom se wii-m nincs de haveromnak biztos veszek eggyet
3.
3.
Mortis
Az Ubisoft rájött hogy mi kell a mai tinédzsereknek. Felháborító, igen, de ilyen világban élünk. :)
2.
2.
kukac450
"bizonyára tökéletes táptalajt nyújt majd a "gyermeklelkületű" felnöttek részére, ki tudja milyen identitásból." --> bár teljesen igazad van, ezen fél órán keresztül röhögtem :D :D
1.
1.
givi6
vááá ! tuti vétel !! ;) :D
na ez hiányzott az életemből !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...