NFS: Shift 2 Unleashed - napfényes kör Miamiban

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 7.
  • Videó
Link másolása
A Shift 2 igazi varázsát nem is a félszimulátoros megközelítés adja, hanem az, hogy a belső nézet élménye még a konzol-exkluzív sikerjátékokat (GT5, Forza 3) is megeszi reggelire. Más kérdés, hogy ezen felül bizony lesz még mit takargatnia a Slightly Mad Studios-nak. A floridai helyszín legalább egészen izzasztó.

A "legrealisztikusabb versenyjáték" jelzővel illetett Shift 2 mer nagyokat ígérni, Miami hangulata átjön, bár egy aszfaltszaggató BMW volánjánál ülve, ember legyen a talpán, aki bele tud kötni a játékba. Mi is megpróbálnánk, de erre majd tavasszal a tesztben lesz elég hely. Nos, a grafika kicsit sántít, de miközben mi azon filózunk, hogy ne rongyoljunk bele a szalagkorlátba - pláne, hogy a fejünk is tehetetlenül himbálózik jobbra-balra - nem nagyon lesz időnk a külcsín hiányosságain agyalni. Hallgassátok azt a bajor motorhangot!

15.
15.
Naridar
A kocsik mozgása az ugráló külső nézetes reklám-kamera miatt olyan, amilyen, a grafikát pedig szerintem nem egy 480p-s videóból kéne leszűrni. Majd meglátjuk milyen lesz, nekem már a Shift 1 is tetszett, Hot Pursuit-ot is jól megcsinálták, én most bízom az EA-ban.
14.
14.
aludttej
#8: úgy reklámozzák mindenhol a játékot, mint valósághű szimulátor, szóval azt akarnak csinálni csak nagyonnagyon nem sikerül. Nem tudom hova tenni ezt a játékot, annyi bitos hogy jól néz ki de se több se kevesebb. A shift 1-nél is úgy éreztem, hogy tengeribeteg vagyok, mikor vezetek. Az ilyen mozgáseffekteket ki lehetne venni a játékból, mer hozzájátszik a játék gagyi irányításához.
13.
13.
bognar110
REmélem nem akkor kaki lessz mint a shift 1
11.
11.
shatterhand
nekem a gt5 csalódás volt belső nézet szempontjából
lehet ez nem szimulátor (sőt biztos:), de attól még hangulatosabb a belső nézet
10.
10.
X360_FaNbOy
7.
7.
K/G.
De ha rázkódik a fejed, a szemed korrigál,. ezért nem szédülsz be. Szal nem értem, mit rángatják ennyire előttünk a képet.
5.
5.
Binder
Hát....nem tudom...a GT5-ben is szuper a belsőnézet, de a durvábbb autóknál az is annyira rázkódik, hogy megfájdul tőle a fejem. Tudom hogy szeretnék minél jobbban szimulálni a dolgokat amit egy versenyző lát, de ez az életben nem ilyen. Ha kamerát rögzítesz egy sisakra, akkor lesz ilyen.
Itt meg kavar a csávó feje össze vissza...ezáltal azt sem tudod majd hogy merre van előre...xD
A GraFIKÁT és az autók moszását meg inkább télleg hagyjuk...
4.
4.
hakydakillah
Ahogy nézem minden egyes résznél lesz valami pici újdonság. Most kapunk éjszakai versenyeket, és gondolom majd a Shift 3-ban lesznek időjárási viszonyok is. Ilyen alapon a 3ast várom a legjobban :-)
3.
3.
Sethiran
Hát egy tősgyökeres miami srác biztosan elalél a város részletességétől gondolom, meg felismer egy csomó hétköznap is látható helyet. Nekem sem tűnt valami nagyon "realisztikusnak"
2.
2.
herlius
Hát nemtom... Lehet h velem van a gond, de nekem nagyon alfa verziónak tűnik ez a videó. A grafikától sem dobtam hátast, de az autók mozgása elképesztően esetlennek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...